Zooplus
panaszok-Zooplus - Logo

Zooplus

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Kategória

Zooplus Márkáról

Az 1999-ben alapított Zooplus számára fontos, hogy állatbarátoknak és állattartóknak megbízható és hasznos online vásárlási lehetőséget kínáljon állateledelek, felszerelések beszerzéséhez, miközben a lehető legjobb szolgáltatást nyújtja. Ügyfeleiknek a legjobb minőséget kínálják a legjobb áron. Használja ki 20 éves tapasztalatukat és válasszon több mint 8000 termékükből kedvence számára. Mindegy, hogy kutya- vagy macskatulajdonos, énekes madarat tart, akváriuma van, vagy a családtagja egy nyúl, a Zooplus-nál kiváló minőségű állateledeleket és bevizsgált felszereléseket talál. A napi étkezések kiegészítésére vagy érzékeny gyomorral rendelkező kutyák és macskák számára is széles választékot talál speciális eledelekből és táplálékkiegészítőkből álló kínálatukban. Paraziták elleni védelem kutyák és macskák számára: Természetesen kullancs, bolha vagy galandféreg elleni szereket is talál a Zooplusnál háziállata számára. Élősködők elleni nyakörv, spray, kullancskiszedő és spot-on termékek közül választhat attól függően, hogy négylábúja melyik módszert viseli a legjobban. Itt mindent megtalál, ami segíthet a kedvencén.

A Panaszok.com segítségével a Zooplus felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.