Zoo Café Budapest
panaszok-Zoo Café Budapest - Logo

Zoo Café Budap...

Panaszok
7
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.05.31 12:30
Egész jól éreztük magunkat az utolsó két percig, mikor vettük a kabátunkat és valószínűleg a főnök úgy dobálgatta az állatokat a ketrecbe, mintha plüssök lennének, és úgy vette ki őket, hogy szemmel láthatóan fájt az állatnak.Az állatok közérzetére visszagondolva én ezt többet nem támogatom!

  2019.05.23 16:40
Nem igazán gondolom praktikusnak, hogy lehet enni is, amikor egy állat van a kezednél. Sütit ettünk, amikor a nyuszi volt nálunk és majdnem beleevett, mikor nem figyeltünk. Mi van, ha fiatalabbak jönnek vagy felelőtlen emberek és engedik etetni az állatokat emberi ételből? Nem jó móka.

  2019.05.19 19:56
Állatokat használni arra, hogy a vendégeket szórakoztassák már eléggé elavult dolog. Az igazat megvallva sose volt jó dolog rákényszeríteni bármit is bárkire nem igazán értem, hogy egy ilyen hely hogyan maradhat még mindig nyitva. Semmi értékeset nem adnak hozzá a társadalomhoz csak elveszik az szabadságukat a szerencsétlen állatoknak. Biztos vagyok benne, hogy nem lenne szükség az állatokra ahhoz, hogy ugyanazt a forgalmat hozzák, ha elég ügyesek abban amit csinálnak! Kérem önöket fontolják meg, hogy nem zsákmányolják ki továbbra az állatokat! Köszönöm!

Zoo Café Budapest Márkáról

A Zoo Café 2014. szeptember 5-én nyitotta meg kapuit vendégek előtt. A családbarát kávézó nem csak egy egyszerű vendéglátóipari egység, hanem egy miniállatkert, egy állatsimogató is egyben. A látogatók egy kávé, sütemény, szendvics vagy fagylalt elfogyasztása mellett megismerkedhetnek az állatvilág csodáival és testközelből szemlélhetik meg a különféle házi- és egzotikus kisállatokat. A kávézó különtermeivel lehetőséget nyújt születésnapok, gyerekzsúrok, összejövetelek vagy rendezvények lebonyolítására, ahol egy állatgondozó vagy zoopedagógus közreműködésével a gyerekek játszva ismerkedhetnek meg közelebbről a hely „lakóival” egy informatív állatbemutató keretein belül.

Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt a kávézó működésével kapcsolatosan, vagy vendégként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.