Zing Burger & Co
panaszok-Zing Burger & Co - Logo

Zing Burger & ...

Panaszok
3
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.13 13:02
Üdvözlet! A mai napon(dec.13.), az Euro centernél található zing streetfood kocsinál vásároltunk két hamburgert. A kiszolgálás kedves,de rettenetesen lassú volt. Ennek ellenére sem sütötték meg a húst rendesen. A közepe rózsaszín és nagyon rágós volt. Szószt szinte alig látott. A buci száraz volt a sajt pedig olyan kevés,hogy szinte érezhetetlen. A két ott dolgozó,egy fiatal hölgy és az úr végig beszélgettek,míg ezt a félkész ételt kiadták. Még az étel papír zacskóba helyezése is hosszú folyamat volt számukra. Szalvétát persze nem tettek mellé. Hozzáteszem még a burger kingben is adnak. Ez még hagyján volna,mert hozzászoktunk az analfabéta alulteljesítő vendégnéző alkalmazottakhoz,viszont azt mondanom sem kell,hogy a kedves párom szaladva kellett megtegye az utolsó métereket hazafelé. Köszönjük az élményt Zing.

Zing Burger & Co Márkáról

A Zing Burger & Co 2013-ban alakult. Céljuk, hogy minőségi, ízletes, prémium hamburgereket készítsenek, amik a legnagyobb rendezvényeken is elérhetőek a vásárlók számára. A kiváló minőségű alapanyagokat szigorú kontroll mellett dolgozzák fel, és úgy állítják össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt. A burgerek mellett még snackeket is kínálnak. 2014 novemberében nyitották meg első Budapesti éttermüket, a Király utca 60. szám alatt. Azóta további hét helyen is megtalálhatóak a fővárosba. A Zing a nyári fesztiválokon is megtalálható.


Ha Önnek bármilyen panasza vagy észrevétele volt az éttermek működésével kapcsolatosan, vagy vásárlóként szerzett tapasztalatát szívesen megosztaná másokkal, a panaszok.com felületet kínál erre.