Zara Home
panaszok-Zara Home	 - Logo

Zara Home

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.02.26 21:21
2 gyertyát szerettem volna venni, a pénztárnál vettem csak észre, hogy az egyik törött, amikor ki akartam cserélni az eladó elég bunkón reagált.

  2020.02.05 22:54
Általában mindig ugyanaz a probléma a Bécsi utcai Zara homeba. Hosszú perceket kell várnoma sorban. Csak 1 kassza van nyitva és mindenki ott áll. Várunk a vásárolni kívánt termékekkel a kezünkben.  Senkit nem érdekelt, amikor ezt szóvá tettem. A személyzet általában nem beszél angolul, és nem barátságosak. Mindenki úgy viselkedik, mintha ők tennének nekem szívességet, hogy ott vásárolhatok.

  2020.01.29 22:34
Deák téri Zara Homeban vásároltam pár napja. Estefelé mentem és borzalmasan zsúfolt volt a hely. 15 percig vártam, hogy fizethessek. Egyetlen egy dolgozó állt a kasszánál az összes többi zárva volt. Megkértem az egyik ott dolgozót, hogy ugyan légyszi nyissanak már ki még egyet, mert így lehetetlen a vásárlás. Hihetetlenül goromba és barátságtalan volt velem, a másik dolog pedig, hogy angolul aligha beszél ott bárki, tehát nehezen értettük meg egymást. Két kávés asztalt vettem és nem csomagolták be. Pontosan ezért hagytam ott az üzletet, sosem hallottam még olyan zaráról, ahol ne csomagolnák be a vásárolt terméket. 

  2019.06.06 15:52
Szeretem a Zara home termékeket viszont az illatosítójuk nagyon gyenge ahhoz képest hogy mennyibe kerül. Első 2 héten intenzivitása érezhető volt, mivel hármat használunk egyszerre minden 20m2-nel van egy. De sajnos csalódtunk, mert egy kis idő elteltével már csak a közelébe hajolva lehet az illatolajat érezni.

  2019.04.11 17:02
Egyáltalán nem segítőkészek az eladók a Váci utcai üzletben. Nem egyszer tapasztaltam, hogy amikor segítséget szerettem volna kérni, flegmán, nem megfelelő stílusban válaszoltak az eladók. Nem ajánlom senkinek. Magával a márkával meg vagyok elégedve.