panaszok-Zara - Logo

Zara

Panaszok
20
Köszönet
0
Elégedettség
%0.0
  2019.05.21 16:59
Egy parfümöt szerettem volna venni, tetszett a minták között az illata, de mikor haza értem vele a dobozába nem ugyan az a parfüm volt és a számlát p...

Zara Márkáról

A Zara az egyik legnépszerűbb ruházati márka Magyarországon. Ruhák, cipők, táskák, ékszerek és kiegészítők forgalmazásával foglalkoznak nők, férfiak és gyerekek számára. A Zara márka a spanyol Inditex textil konszern tartozik, amely 1975-ben nyitotta meg első üzletét a spanyolországi Artexio-ban. A márka specialitása az ún. "fast fashion" - a legújabb divatnak megfelelő termékeket kínál, megfizethető áron. Az Inditex csoport égisze alá olyan további népszerű márkák tarttoznak, mint a Massimo Dutti, a Pull and Bear, az Oysho és a Bershka. Az első Zara üzlet 2004-ben nyílt meg Budapesten.

A Panaszok.com segítségével a Zara felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.