Zara
panaszok-Zara - Logo

Zara

Panaszok
20
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.13 22:25
Vettem egy farmert, ami pár hordás után elkezdett foszlani olyan helyeken, ami nyilván nem a hordástól van. Visszavittem az üzletbe blokkal együtt. Az üzletben kifogásokat kerestek, hogy ne adják vissza a pénzt. Legalább 5 ember nézte meg azt az egy nadrágot, mire megelégeltek.

  2020.03.06 13:32
Múlt héten megfigyeltem a Vàci utcai Zarában, hogy 2 eladó lány a próbafülkénél tiszteletlenül bànt egy külföldi vásárlóval és amikor kérte a nevüket, hogy az üzletvezetőnél panaszt tegyen róluk nem válaszoltak és az egyik el is távozott onnan.

  2020.03.03 11:25
2019 októberében vettem egy kabátot, majd kb 3 hét múlva visszavittem blokkal mivel a kabát oldala teljesen kibolyhosodott, úgy nézett ki mintha kb 3 éves lenne.... Igényes ápolt nő vagyok, nem ez az egyetlen kabátom... nem viseltem agyonra mégis ilyen lett valami miatt... gondolom anyag minőség vagy őszintén szólva nem is értem... a kiszolgáló kisasszony fennhéjázva közölte hogy ez nem sérülés nem tudja kicserélni és le sem vásárolhatom... mondom neki akkor menjek haza és szakítsam el?? erre közölte hogy azt csinálok amit akarok... soha egyszer nem viselkedtek így velem.. mindig nagyon udvariasak és nem kell bizonygatnom ha netán előfordul ilyesmi a termékeikkel, de ez a kislány remélem azóta nem dolgozik már ott!

  2020.01.30 13:39
Szép napot! A mai nap folyamát vettem át a javításra le adott kabátom. 2 hónappal ezelőtt vásároltam, a varrásnál ennyi idő alatt teljesen szétnyílt.Az eladók segítőkészek voltak javítást ajánlottak, ez meg is történt. A munka minőségével viszont nem vagyok elégedett, amit az eladó is meg erősített. Nem tudott mit mondani csak , hogy ez ilyen lett nem tud mit tenni vigyem haza.Nem gondoltam, volna hogy ez a cég meg engedheti magának az ilyen silány munkát. Most van egy drága kabátom amit esztétikai hibája miatt nem szívesen viselek.Úgy gondolom ilyen alapon a kínaiban is vehettem volna s ha tönkre megy nem sajnálom. Egy volt lelkes vásárlójuk.

Zara Márkáról

A Zara az egyik legnépszerűbb ruházati márka Magyarországon. Ruhák, cipők, táskák, ékszerek és kiegészítők forgalmazásával foglalkoznak nők, férfiak és gyerekek számára. A Zara márka a spanyol Inditex textil konszern tartozik, amely 1975-ben nyitotta meg első üzletét a spanyolországi Artexio-ban. A márka specialitása az ún. "fast fashion" - a legújabb divatnak megfelelő termékeket kínál, megfizethető áron. Az Inditex csoport égisze alá olyan további népszerű márkák tartoznak, mint a Massimo Dutti, a Pull and Bear, az Oysho és a Bershka. Az első Zara üzlet 2004-ben nyílt meg Budapesten.

A Panaszok.com segítségével a Zara felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.