Zara
panaszok-Zara - Logo

Zara

Panaszok
21
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.13 22:25
Vettem egy farmert, ami pár hordás után elkezdett foszlani olyan helyeken, ami nyilván nem a hordástól van. Visszavittem az üzletbe blokkal együtt. Az üzletben kifogásokat kerestek, hogy ne adják vissza a pénzt. Legalább 5 ember nézte meg azt az egy nadrágot, mire megelégeltek.

  2020.03.06 13:32
Múlt héten megfigyeltem a Vàci utcai Zarában, hogy 2 eladó lány a próbafülkénél tiszteletlenül bànt egy külföldi vásárlóval és amikor kérte a nevüket, hogy az üzletvezetőnél panaszt tegyen róluk nem válaszoltak és az egyik el is távozott onnan.

Zara Márkáról

A Zara az egyik legnépszerűbb ruházati márka Magyarországon. Ruhák, cipők, táskák, ékszerek és kiegészítők forgalmazásával foglalkoznak nők, férfiak és gyerekek számára. A Zara márka a spanyol Inditex textil konszern tartozik, amely 1975-ben nyitotta meg első üzletét a spanyolországi Artexio-ban. A márka specialitása az ún. "fast fashion" - a legújabb divatnak megfelelő termékeket kínál, megfizethető áron. Az Inditex csoport égisze alá olyan további népszerű márkák tartoznak, mint a Massimo Dutti, a Pull and Bear, az Oysho és a Bershka. Az első Zara üzlet 2004-ben nyílt meg Budapesten.

A Panaszok.com segítségével a Zara felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.