Yves Rocher
panaszok-Yves Rocher - Logo

Yves Rocher

Panaszok
12
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.11.23 15:25
Webshopban rendeltem, kupon felhasználásával. A megrendelést visszaigazolták, kiszámlázták, de nem szállították. Mikor már gyanús volt a csend, én érdeklődtem, és kiderült, a termék "hiánycikk" - ugyanakkor boltokban vígan árulták. Mikor felvetettem, hogy akkor tegyenek nekem félre egyet egy boltban, és értemegyek, teljes árat kellett fizetnem, nem a visszaigazolt árat. Összefoglalva a kuponnal csak megtévesztettek, érdekes módon kuponnal hiánycikk, teljes áron elérhető volt a termék.

  2020.08.24 13:21
Tisztelt Cím! 2020. augusztus 21-én vasároltam. Kiderült, hogy amiket vásároltam, azok mind zöld pontosak voltak. Viszont betelt a törzsvásárlói kártyám 3. oldala is. Kolléganő mondta, hogy vásárolhatok valamit 6500 Ft értékben. Én egy "Elixir Jeunesse" szérumot vásároltam, melynek a bruttó árából gondoltam, hogy levonják a 40%-ot, és így megmarad a 6.500 Ft-os érték, de nem ez történt. Még kifizettettek velem 2490 Ft-ot. Nagyon meglepődtem, még vissza is mentem a kolléganőhöz, hogy sokalltam a ráfizetést, de azt mondta így a helyes. Igazából, akkor nem választottam volna ezt a terméket, ha előtte felvilágosít, hogy a 40%, ill. 50%-os kedvezményt nem tudom igénybe venni. Hosszú évek óta vásárlójuk vagyok, nem kevés pénzt hagyok ott. Termékeikkel maximálisan meg vagyok elégedve, családommal is megszeretettem, de valahogy most nagyon keserű szájízzel gondolok vissza a pénteki vásárlásomra. Köszönettel venném, ha tájékoztatna, hogy mit értettem félre? Tisztelettel:

Yves Rocher Márkáról

Yves Rocher egy szépségápolással és kozmetikumokkal foglalkozó cég. 1959-ben kezdte meg tevékenységét a francia vegyész Yves Rocher a francia Bretagne-i régióban és termékeit ma is nagy mennyiségben gyártják. Yves Rocher, aki megnyitja a növényi kozmetikumok és az egészséges kozmetikumok ajtaját. A legtöbb növényi terméket biogazdálkodási területeken termeszti. Yves Rocher csapata Vegyészek, biológusok, bőrgyógyászok és etnobotanikai kutatók. Kutató-fejlesztő csoportjaik évek óta dolgoznak a növényvilágon és céljuk, hogy természetes termékeket készítsenek a bőrére hasznos növényekkel. Yves Rocher, aki tenyésztő, termelő és forgalmazóként teljesíti valamennyi feladatát. Magyarországon is egyre több üzletet nyitnak az Yves Rocher termékek forgalmazására és egyre nagyobb sikereket érnek el az egészséges és letisztult termékeikkel.

A Panaszok.com segítségével a Yves Rocher felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.