Yves Rocher
panaszok-Yves Rocher - Logo

Yves Rocher

Panaszok
16
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.27 17:18
Június 23.-án vásároltam  a Gobuda Yves R boltjában kb 7000 ft értékben. Azt mondta az eladó hogy nem jár ajándék mivel ezekhez a dolgokhoz nem jár! Kérdem Én akkor sem ha az összeg meghaladta a limitet???? Sajnos ez már nem az első ilyen/a zöld pontos termékekről meg már nem is beszélek/!!!!pedig képeslapom is van!!! 

  2021.09.10 08:00
Több mint két hete rendeltem a webshopból, sajnos előre kifizettem. Az oldalon az van, hogy 48 órán belül elküldik a rendelést, nekem két hete az 'Elfogadva' státusz van a profilomon. Az ügyfélszolgálaton egyetlen ember van (a saját elmondása szerint), aki abszolút semmit sem intézkedik, raktárátalakításra hivatkozik, ami rendben is lenne, de miért nem értesítenek erről (ha igaz egyáltalán)? Az e-mailekre egyáltalán nem reagálnak. Felháborító, mert a pénzem közben ott van náluk.

  2021.09.09 22:25
Augusztus 27-én fenti számú kifizet rendelésem kiszállítása nem történt meg. Többször próbáltam reklamálni, de semmitmondó válasz érkezett. Ez a 300 minimum karakterszám vicc, komolytalan.

  2021.04.08 14:01
Egyrészt, nem tudom Önöket felhívni telefonon, ami már megváltozott, legalább is az automata szerint, minden hónapban szoktak küldeni egy vásárlói kártyát, mivel már több éve törzsvásárló vagyok, de még nem kaptam meg, mindig névre szólóan küldik. Köszönöm, és várom , mindig levásárolom, az adott százalékokat is igénybe veszem, több évtizede tagja vagyok az YVES ROCHER-nak..!!! Előre köszönöm... tudják a nevemet,szél.év.hónap., cim.! Férjem is kérdezte, még mindig nem küldték a vásárlási lapot...??? Sőt, még anélkül is vásárolok, hogy nem kérem az adott ajándékot, de olyan is volt, hogy a 2.ajándékot is megkaptam... Szeretem az Önök általi ajándékokat !!!!

  2020.11.23 15:25
Webshopban rendeltem, kupon felhasználásával. A megrendelést visszaigazolták, kiszámlázták, de nem szállították. Mikor már gyanús volt a csend, én érdeklődtem, és kiderült, a termék "hiánycikk" - ugyanakkor boltokban vígan árulták. Mikor felvetettem, hogy akkor tegyenek nekem félre egyet egy boltban, és értemegyek, teljes árat kellett fizetnem, nem a visszaigazolt árat. Összefoglalva a kuponnal csak megtévesztettek, érdekes módon kuponnal hiánycikk, teljes áron elérhető volt a termék.

Yves Rocher Márkáról

Yves Rocher egy szépségápolással és kozmetikumokkal foglalkozó cég. 1959-ben kezdte meg tevékenységét a francia vegyész Yves Rocher a francia Bretagne-i régióban és termékeit ma is nagy mennyiségben gyártják. Yves Rocher, aki megnyitja a növényi kozmetikumok és az egészséges kozmetikumok ajtaját. A legtöbb növényi terméket biogazdálkodási területeken termeszti. Yves Rocher csapata Vegyészek, biológusok, bőrgyógyászok és etnobotanikai kutatók. Kutató-fejlesztő csoportjaik évek óta dolgoznak a növényvilágon és céljuk, hogy természetes termékeket készítsenek a bőrére hasznos növényekkel. Yves Rocher, aki tenyésztő, termelő és forgalmazóként teljesíti valamennyi feladatát. Magyarországon is egyre több üzletet nyitnak az Yves Rocher termékek forgalmazására és egyre nagyobb sikereket érnek el az egészséges és letisztult termékeikkel.

A Panaszok.com segítségével a Yves Rocher felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.