Xiaomi
panaszok-Xiaomi - Logo

Xiaomi

Panaszok
6
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.03.17 08:04
Nincs rendszer a telefonokon csak a sima android! Se zenelejátszó, se naptár se semmi alap alkalmazás. Minden alkalmazást magadnak kell letölteni a felhőből. Az elsődleges tárhelyet nem lehet átállítani, belső tárhelyről memóriakártyara. Jó lenne a telefon, ha lenne saját rendszere, mint például a Huaweinek vagy a Samsungnak!

  2020.03.16 10:01
Véleményem szerint ez a termék teljes mértékben mást mutat meg, mint amilyennek beállítják bizonyos oldalakon és reklámokban, a kezelése egy nem hozzáértő számára teljesen felfoghatatlan és nehezen érthető, a fülhallgatók párosításáról pedig ne is beszéljünk. A 2 óra akkumulátoridő magánál a fülhallgatónál pedig egy elég gyatra teljesítmény.

Xiaomi Márkáról

A Kínában található Xiaomi a világ 4. legnagyobb okostelefon-gyártója technológiai márkaként ismert, amely különféle eszközöket gyárt, elsősorban okostelefonokat, mobil alkalmazásokat, laptopokat és különféle fogyasztói elektronikai termékeket. A Xiaomi 2011. augusztusában adta ki első okostelefonját. Egyedül a 2014-es évre vonatkozóan a Xiaomi okostelefon-értékesítése összesen több mint 60 millió volt. Azóta a márka jelentős piaci részesedést szerzett Kínában, ahol tovább bővítette termékpalettáját az intelligens háztartási gépek ökoszisztéma segítségével. A Forbes adatai szerint Lei Jun, a cég alapítója és vezérigazgatója Kínában a 23. leggazdagabb ember. A vállalat piaci elosztását vizsgálva megállapítható, hogy több mint 8000 alkalmazott dolgozik Kínában, Malajziában, Szingapúrban és Indiában. A márka az évek során más országokba, például Indonézia, a Fülöp-szigetek, Brazília és Dél-Afrika terjeszkedését is tervezi.

A Panaszok.com segítségével a Xiaomi felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, most itt a lehetőség! A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.