Xajandek.hu
panaszok-Xajandek.hu - Logo

Xajandek.hu

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.17 11:26
2020. december 10-én rendeltem egy összecsukható notebeook asztalt, és on-line fizettem. Aznap kaptam e-maileket, hogy minden rendben van, a csomagomat átadják a szállítónak. December 15-én írtam a szállítónak, hogy mikor érkezik meg a csomagom, azt válaszolták, hogy ők nem kapták meg. December 15-én és december 16-án is írtam az xajandeknak e-mailt, nem válaszolnak. Ma felhívtam őket, a telefonszámukon angol nyelvű üzenetrögzítő jelentkezik és azonnal bontja is a vonalat. Felháborító. Mit tegyek?

  2020.01.18 22:07
Rendeltem ajándékot karácsonyra nagy kötött takaró alapanyagot ami nem is úgy nézett ki mint a képen illetve írtam a cégnek emailt és írták hogy küldjék emailt ha futárral vissza szeretném küldeni és vissza utalják a pénzt ehelyett a futár nem érkezett meg viszont email sem hogy jön érte!Az áru még mindig nálam és semmit se tudok vele kezdeni de jó lenne a pénzemet vissza kapnom!!