Wizz Air
panaszok-Wizz Air - Logo

Wizz Air

Panaszok
33
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.24 10:40
Az eDreams cégen keresztül foglaltam Wizz Air járatra jegyet, de az utazást le kellett mondanom. A lemondás kapcsán kaptam egy számlát az email címemre, a vevő neve részben a fiatalkorú lányom neve szerepel (ő volt az utas), de a 33,99 CHF azóta sem került a Wizz Air Account-omon jóváírásra arra hivatkozással, hogy a foglalást nem közvetlenül én intéztem.

  2022.08.29 16:31
A wizzair meghirdetett egy járatot Moszkva és Abu Dhabi közt 2022. október 3-tól. Vásároltam 2 db jegyet október 5-től. EB5HWV és Q8WTJB kód számokkal. közel 230 000 Ft ot fizettem. 3 nap múlva közölték, törlik a járatom. Nem indítanak Abu Dhabiba járatokat. Ami mérhetetlenül felháborít, hogy a pénzem nem azonnal utalják vissza, miközben minden nap emelkednek más légitársaságoknál a járatok ára. A Wizzair miatt nem csak csalódás ért, hanem anyagi veszteség is ér. Többszörösen ér kár. Nekem nem megoldás, hogy bonusz pontokat adnak, mert utaznom kell, de addig nem tudom megvenni máshol a jegyeket, amig nem szolgáltatják vissza a pénzem. Teljes mértékben jogtalan hozzáállás, és ezt a helyzetet amit teremtenek a pénzem visszatartásával nem is tudom elfogadni. Kértem a pénzem visszautalását, és kaptam egy olyan választ, hogy a visszautalás akár 30 napot is igénybe vehet. Ez milyen válasz? Ha mi akarunk a cégnél jegyet foglalni, 24h adnak az átutalásra.

  2021.10.25 13:42
2021.szeptember 25-én Portóba induló járatukra mindhármunknak (férjem,unokám,jómagam) a beszállást intéző kollegájuk megtagadta/elutasította a gépre való beszállást a portugál health QR kód hiánya miatt,melyet lekérhettünk volna a céltranzitban is.(mellékelem a beszállókártyámat,de mindhármunké a birtokomban van)Ezért ismét repülőjegyeket kellett vennünk,hogy eljussunk a már lefoglalt és kifizetett szállásra.Kérem a plusz költségeink megtérítését!

Wizz Air Márkáról

A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság, amelynek tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings. Központi irodája Budapesten található, míg cégközpontja üzleti megfontolásból Genfben. Az 1650 milliárd forint piaci értékű vállalat Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb légitársasága, amely 112 repülőgépével 13 ország 28 bázisáról üzemeltet járatokat. Több mint 500 útvonalon, 44 ország 145 célállomására repülnek gépeikkel, és több mint 3000 embert foglalkoztatnak. A Wizz Airt 2003 júniusában alapította hat, légitársasági, illetve más iparágakban tapasztalatot szerzett szakember, az egykor a Malévet irányító Váradi József vezérigazgató vezetésével. A légitársaság célja, hogy olcsó utakat biztosítson Kelet-Közép-Európa és Nyugat-Európa között. A fő pénzügyi befektető a közlekedési beruházásokra specializálódott amerikai Indigo Partners társaság volt. Az első járat 2004. május 19-én szállt fel Katowicéből. 2019 március 31-től a Wizz Air Hungary Kft. zártkörű részvénytársaságként működik tovább.

 

Foglalás, biztosítás, beléptetés, utazás, poggyász és még számtalan témakör, amelyek lehetőséget adnak hibákra és nézeteltérésekre utas és légitársaság között. Amennyiben Ön szívesen megosztaná tapasztalatát a nagyközönséggel, keresse a panaszok.com-ot és írjon hozzászólás. Ha lehetséges, a vitás kérdés rendezésében is közreműködünk ügyfelek és cégek összekötésében.