Wizz Air
panaszok-Wizz Air - Logo

Wizz Air

Panaszok
33
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.12.21 20:26
A 2019. 12. 21-én Budapestről Birminghambe tartó  W6 2217 járatra 3 darab repülőjegyet foglaltam magam és családom részére. Külön díjazás fejében kértem három egymás mellé szóló ülést a 6A, 6B és 6C ülésre, hogy együtt utazhassunk és, hogy a szárny előtt ülve élvezhessük a kiláltást. A gépre való utolsó ellenőrzési pontnál minden tájékoztatás nélkül kettőnknek elvették a beszállókártyáját és tájékoztatás nélkül kaptunk a 31E és 31F ülésre. Leszálláskor kiderült, hogy a fizetett helyünkre valaki mást ültettek és indokolatlan volt átültetésünk. Önök az előre külön díjazásért vásárolt szolgáltatást nem biztosították részünkre, nem is beszélve az emiatti bosszankodásunkért. Az eredeti beszállókártyával együtt elvették a feladott csomag igazoló szelvényét is, így esetleges csomag elvesztés esetén esélyem lett volna igazolni a feladott csomagokat. Ezért kérem vissza az ülésfoglalásért felszámított díjat.  Üdvözlettel: Szabados Ottó

Wizz Air Márkáról

A Wizz Air Hungary Légiközlekedési Zrt. egy magyarországi székhelyű diszkont légitársaság, amelynek tulajdonosa a Jersey szigeten bejegyzett Wizz Air Holdings. Központi irodája Budapesten található, míg cégközpontja üzleti megfontolásból Genfben. Az 1650 milliárd forint piaci értékű vállalat Közép- és Kelet-Európa egyik legnagyobb légitársasága, amely 112 repülőgépével 13 ország 28 bázisáról üzemeltet járatokat. Több mint 500 útvonalon, 44 ország 145 célállomására repülnek gépeikkel, és több mint 3000 embert foglalkoztatnak. A Wizz Airt 2003 júniusában alapította hat, légitársasági, illetve más iparágakban tapasztalatot szerzett szakember, az egykor a Malévet irányító Váradi József vezérigazgató vezetésével. A légitársaság célja, hogy olcsó utakat biztosítson Kelet-Közép-Európa és Nyugat-Európa között. A fő pénzügyi befektető a közlekedési beruházásokra specializálódott amerikai Indigo Partners társaság volt. Az első járat 2004. május 19-én szállt fel Katowicéből. 2019 március 31-től a Wizz Air Hungary Kft. zártkörű részvénytársaságként működik tovább.

 

Foglalás, biztosítás, beléptetés, utazás, poggyász és még számtalan témakör, amelyek lehetőséget adnak hibákra és nézeteltérésekre utas és légitársaság között. Amennyiben Ön szívesen megosztaná tapasztalatát a nagyközönséggel, keresse a panaszok.com-ot és írjon hozzászólás. Ha lehetséges, a vitás kérdés rendezésében is közreműködünk ügyfelek és cégek összekötésében.