Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.12 13:03
Sajnos a wish profilom feltörhették és egy terméket vásároltak 20 szor. Panaszt tettem az ügyfélszolgálatukon . A szálítási cím egyébként az enyém volt már 50 napja lett leadva a rendelés és a termék sehol.Ez egyébként is pénzvisszafizetést von maga után , de sajnos ez sem történt meg.Ilyen esetben mit kell tennem. A banknál jeleztem , hogy nem küldtek értesítést a pénzmozgásról.

  2021.04.28 22:26
Nem tudok kapcsolatba lépni a Wish ügyfélszolgálattal. Hetek óta a személyigazolványomat küldözgetem be. Amire mindig azt írják 2 3 napon belül válaszolnak.. nos. Nem válaszolnak... Ráadásul nem kevés összegben van termék ami azt írják hogy kezbesitve.. de nem kaptam meg a mai napig.. Illetve van is Wish chas em de ugye nem is tudom le vásárolni mert hitelesíteni kell a fiókom. Én hiába küldöm a képet semmi reagálás. Nagyon bosszantó a dolog van erre valami meg oldás?

  2021.03.12 17:38
Reklamációmra többször is ugyanazt a kitérő választ kaptam. Küldtem jó minőségű képeket, válasz feldolgozhatatlan, google-ról letöltött, nem azonosítható a termék. Pedig egyértelmű volt felismerhető. Webes felületen többször is reklamáltam eredménytelenül, nem tudom még mit kellene tennem. Többször rendeltem más web áruházból probléma mentesen termék vissza utalás vissza. Csak ugyanazt a szabvány választ kapom már sokadszorra.

  2021.03.07 12:20
Feltörték a wish-fiókomat és 40ezer ft értékben rendeltek onnan. Nem engedi a rendszer, hogy töröljem a megrendelést, és nem engedi, hogy átírjam a kiszállítási címet. Nem lehet elállni a rendeléstől, holott 14 napon belül lehetne. Kérem valaki segítsen. Sajnos a megrendelt termékek nem ide fognak érkezni.