Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.07.03 04:48
Rendeltem egy Refurbished JBL BOOMBOX Bluetooth Wireless Speakert dimension 460x254.5x 195,5 méretű Weight 1900gr terméket, helyette kaptam egy BOX MINIt , jóval kisebbet , de ilyet is rendeltem, amikor kézhez kaptam az a 460-as BOOMBOX megnevezésével és árával jött. Kérem, hogy küldjék el a MAX BOOMBOX-ot is a képen a MINI képe szerepel, amit kaptam.

  2020.12.17 23:19
Tisztelt Panaszt Fogadó Szervezet! Októberben rendeltem egy lézeres lázmérőt, amit karácsonyi ajándéknak szántam. A mai napon megérkezett egy sima lázmérő. 2-3 hete még a megrendeléseim között a lézeres szerepelt, ma egyáltalán nem szerepel a listában. Kérik, hogy rakjam föl a reklamált árú képét, de nem tudom megtenni, hiszen a listám nem tartalmazza. Kérem sürgős intézkedésüket, mert itt a karácsony! Nagyon nehéz a reklamáció és szinte elintézhetetlen. Vettem 2 parfümöt is októberben vissza akartam küldeni minőségi probléma miatt és nem tudtam elintézni, bármennyit írtam. Így itt maradt nekem, 13.365.- Ft-om elveszett. Engem most a hőmérő érdekel, ha nem tudják küldeni akkor küldjék vissza a befizetett pénzemet, és itthon megvásárolom. Kérem, hogy segítsenek!