Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.01.05 22:16
A nyár elején észleltem, hogy a Philips márkájú villanyborotvám nem tud megbirkózni gyenge arcszőrzetemmel. Beutaztam a fővárosba, Móricz Zsigmond körtérhez, ahol anno a borotvát vásároltam, ott volt a szervizük is. Időközben a bolt megszüntette a borotva árusítását, nem jártam sikerrel. Később felfedeztem az internetem, hogy reklámozzák a borotvám késeit.Gyorsan rendeltem egyet. Nem igazolták vissza a megrendelésem, de áru sem érkezett. Egyszer később észleltem, hogy a postaládámban van egy pici csomag, amiben egy db borotva körkést találtam. Az viszont nem elég a borotvám működtetéséhez, így amikor újra láttam az interneten a reklámot, újra bejelöltem a rendelést, erre sem történt semmi.Később még próbálkoztam, de a borotvám - kés híján - nem tudtam használni.. A COVID elzárkózás és az év végi ünnepek alatt vallatóra fogtam a számítógépem, s kiderült, hogy az elmúlt félév során 7 alkalommal vett le a bankszámlámról a Wish Kft összesen 35845 Ft -ot. Valamiféle ügyfélszolgálatukkal chatelve igéretet tettek, hogy néhány munkanap múlva jelentkeznek és rendezzük számlámat. Én nem akarok igazságot tenni, de valaki (kereskedő vagy postás, vagy futár) valahogy felrúgta a szabályokat és én húzom a rövidet - ahogy az lenni szokott, mindig a vásárló a vesztes.Egyébként a mai napon megkaptam a szükséges, 3 db körkést, a futár nem tudott az előzményekkel kapcsolatban mondani semmit. Több késre nekem nincs szükségem, kérem kártalanítsanak!

  2020.11.29 18:27
Rendeltem egy kamerát. Azt hirdették, hogy HD. Kipróbálás után, azt mondom, hogy jó, ha van 5megapixel! Az egész egy műanyag játék, de abból is a legrosszabb minőség! Jeleztem, hogy kérem vissza a pénzem. Nagy nehezem kaptam egy linket, hogy ott nézzem meg a címet. Rákattintva azt a választ kaptam, hogy ez a termék nem jogosult visszatérítésre. 

  2020.11.26 17:50
Rendeltem egy Portable retro wooden wireless bluetoth.... Rádiót. 228 Forintot fizettem szállítással, mivel ennyiért hirdették. Pénzt egyből le is emelték a kártyámról. Másnap azt írták idézem " A vásárlásod feldolgozása nem fejeződött be időben, és ez már nem érhető el ezen az áron. Nem tudjuk teljesíteni a rendelését ". Ez a vásárló megtévesztése nem ? Tehát mivel 228ft-ért árulták...és én ki is fizettem ....és a wish is 2 sec alatt leemelte a pénzt a kártyámról ....lényegében én úgy érzem megvettem azt a rádiót... Most már 10 ezerért , meg 22 ezerért van feltéve... De nem ennyiért hirdették amikor én ezt a terméket néztem...

  2020.05.06 20:00
Vásároltam,Kifizetem,Majd vártam a terméket,Többször jeleztem hogy nem jött meg a termék.mindig az volt a vége hogy várjak május 2 á ig.A vége az lett hogy kézbesítetek az árút.DE NEM NEKEM! én magánszemély vagyok,NEM Kft.