Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
91
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.05.06 20:00
Vásároltam,Kifizetem,Majd vártam a terméket,Többször jeleztem hogy nem jött meg a termék.mindig az volt a vége hogy várjak május 2 á ig.A vége az lett hogy kézbesítetek az árút.DE NEM NEKEM! én magánszemély vagyok,NEM Kft. 

  2020.05.05 10:44
Tisztelt Wish! Ma megkaptam rendelésem egy részét és hatalmasat csalódtam. És kettő sporthuhát rendeltem (egy női, egy férfi), ma kaptam egy L nadrágot,egyXXL nadrágot és egy M felsőt. Én nem ezeket rendeltem és nem ilyen leosztásba. Szeretném kérni hogy erre valami megoldást találjanak. 

  2020.05.05 07:24
Tisztelt Szolgáltató! Februárban megrendelt tetmékeimböl 1pár cipő érkezett csak meg.További tetmékekre különböző kézbesítési dátumokat adtak meg amit nem teljesítettek!!! Kérem az előre kifizetett áru értékét visszautalni mert nem tartok igényt az árura.Amennyiben nem kapom vissza a pénzt fogyasztóvèdelemhez és bírósághoz fordulok