Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.01 13:41
Két hónapja vasároltam ebből a webshopból. Első körben, amiben csalódtam, hogy 2 hét alatt érkezett meg a vásárolt termékem, sajnos az is úgy, hogy rengeteg üzenetet kellett írjak, hogy egyszer komolyan vegyenek. Megérkezett a termék. Se színre nem olyan, mint amit befotóztak (filtereket használnak a bemutatott termékfotón), sem anyagra. Vékony anyag amitől áttetszővé válik felvéve. Sajnos hiába jeleztem, nem foglalkoznak a vásárlóval. Tanulópénznek fogom fel és fogyasztóvédelemhez fogok fordulni. Azért írtam ide, mert instagram oldalon a vásárlót tiltják, és törölnek mindent, ami negatív. Sajnos nagyon sok rossz tapasztalat van ezzel a webshoppal, és aki teheti forduljon fogyasztóvédelemhez. Ne hagyja annyiban.

  2021.03.06 08:41
Tisztelt Wish! Rendeltem egy hosszú maxi ruhát önöktől XL-es méretben. (16408032047663-as rendelésszámmal) A szállítás gyorsaságával és a mérettel nem is volt gondom, annál inkább a minőséggel. Megtévesztett a ruháról készült fotók hosszúsága és minősége. A manökenek általában magasak (170 cm-től), nekik bokáig ér. Ellentétben velem, aki 162 cm vagyok, nekem még addig sem ér. Az anyag igaz, hogy vászon, de durva lenvászon, nem pedig valami finom vászonanyag. A színek is megtévesztőek. A fotón fehér alapon pasztellszínek látszanak, ellenben a küldött ruha rikító éles színei nyers alapon vannak. Szeretném, ha 6.711 Ft rendelésemet visszakapnám, természetesen a csomagon levő címre való visszaérkezés után. Tisztelettel: I. K. Erzsébet

  2021.01.28 15:08
A fotón teljesen más ruha van. A méret kb 30 cm-rel nagyobb. A minőség és fazon nem elfogadható. Szeretném visszaküldeni és a vételárát visszakapni mert számomra az árú használhatatlan. Már egy cipővel jártam így. Annak a cipőnek az árát sem kaptam vissza sem a címet nem hova lehet visszaküldeni.

  2021.01.01 21:44
Nem kaptam értesítést emailben a pénzt azt levettek a kártyamról. Szeretnek tudni egy információt arról, hogy mikor számíthatok rá, hogy megkapjam a megrendelt terméket. Szíveskedjenek utána nézni a rendelésem iránt,mert szándékomban van még más dolgok vásárlásában és nem szeretném elveszíteni a bizalmamat irántuk. Köszönöm a megértésüket!

  2020.11.29 18:27
Rendeltem egy kamerát. Azt hirdették, hogy HD. Kipróbálás után, azt mondom, hogy jó, ha van 5 megapixel! Az egész egy műanyag játék, de abból is a legrosszabb minőség! Jeleztem, hogy kérem vissza a pénzem. Nagy nehezem kaptam egy linket, hogy ott nézzem meg a címet. Rákattintva azt a választ kaptam, hogy ez a termék nem jogosult visszatérítésre.