Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
91
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.07.30 12:33
T. Cím! Az Önöktől rendelt M5 típusú okoskarkötő számomra használhatatlan. A hírdetésben szereplő funkciók hibásak illetve használhatatlanok. Panaszomat a termék átvételekor azonnal jeleztem. Kérném a hibás termék ellenértékét számlámra szíveskedjék vissza utalni! Maradok tisztelettel!

  2020.05.23 16:00
Nem tudom, hogy hova írjak! Ez már legalább a negyedik levelem, Kérem segítsenek. Szerettem volna egy 36 voltos akkumulátort kapni ehelyett saját hibámból kaptam 2 darab üres boxot. Ezt szeretném visszaküldeni és ráfizetek egy olyan darabra ami jó a ZTECH kerékpáromhoz,és elektromosság is van benne.Tehát egy akku kellene. Csak azt irják meg,hogy mit kell tennem . Üdv.

  2020.04.29 14:32
Már többször írtam,és félek,hogy nem kapok választ Őnőktől Szeretném, kicserélni természetesen ráfizetek de jó lenne ha válaszolnának. Kaptam 2darab boxot, amit nem tudok használni. Olyant kérek amiben elektromosság van

  2020.04.17 18:51
Kaptm két darab elektromos kerékpár akkumulátor boxot. Én komplett 36 voltos akkumulátort rendeltem. ezeket a boxokat önök hatezer forintért hirdették. Nem ezt rendeltem meg,nemtudok ezekkel semmit kezdeni,ha csakakku.tartók. Vissza akarom küldeni és olyant kérek amiben 36 volt elektromosság van .