Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.01.04 10:24
Júniusban vásároltunk egy Carefully GK02 típusú okosórát 28e forintért. Nyáron keveset használta a kislányom, az iskola megkezdtével azonban nagy szükség lett rá. Pár hét után meghibásodott: teljesen feltöltve sem lehetett bekapcsolni. Emailen jeleztük november elején, és 22-én a cég által küldött GLS-futár elvitte a terméket. Azt ígérték, 2 héten belül javítják vagy cserélik. Miután nem hallottunk róluk, igyekeztük felvenni a kapcsolatot. A telefonon rögzített szöveg van, és emailekre sem válaszolnak.

  2021.12.03 14:02
Az IXEN-00123565 számú megrendelésen 2 égősor szerepel. Mindkettő melegfényű. Kiszállításkor kaptam egy melegfényűt és egy színes égősort. Amikor ezt észrevettem, azonnal írtam emailt a megadott címre és telefonáltam naponta többször is. Emailre nem válaszolnak, annak ellenére, hogy a telefonos tájékoztatóban 2 napon belüli visszahívást ígérnek., telefonon nem lehet elérni a céget. Mindig üzenetrögzítő van. 

  2021.08.08 08:08
2021.07.29.-én megérkezett a rendelésem. 1db Huawei 256 GB(Freewaystore)(2896 Ft) és 1 db PNY 512 Gb(wawwq)(2 751 Ft) felirattal ellátott Tf kártya. Mindkét kártyát leteszteltem a H2testw és a Check Flash programokkal és meglepődve tapasztaltam, hogy mindkét kártya tele van szektorhibákkal és a rámásolt fájlokat nem rögzíti, így teljes mértékben használhatatlanok. Megpróbáltam újraformázni mindkét kártyát, de a hiba ez után is fennállt. Én ezeket a Tf kártyákat nem küldöm vissza a kereskedőnek, mert éppen eleget fizettem a két használhatatlan kártyáért, de megőrzöm és az eladók eljöhetnek értük és átvehetik azokat. Az eset megoldására az alábbiakat javasolom: 1. utalják vissza a két kártyáért fizetett összegeket(2896 + 2751 Ft-ot). 2. küldjek a két rossz kártya helyett olyan Tf kártyákat, melyen a ráírt érték megfelel a kártya kapacitásának. Javasolnám a LEXAR típust, mert ebből több darabot használok és nincs velük probléma. Várom mielőbbi intézkedésüket! Köszönöm.

  2020.12.21 10:19
Wish-től rendeltem nov. 1,-jén. Mivel nem az elsődleges kártyámról vonták le az összeget, azonnal törlést kezdeményeztem. Erre kaptam is választ, hogy rendben van és a pénzt 14 napon belül visszautalják. Mégis 1 nappal később arról értesítettek, hogy a terméket postára adták. Meg is érkezett 3 héttel később, mint ahogy ígérték, de sérülten, emiatt használhatatlan. Közben a Wish fiókomat felfüggesztették, így ott nincs lehetőségem reklamálni. A Wish Supporthoz fordultam, többször is, de ők csak a Wish fiókomon keresztül érkezett reklamációt fogadják el. Mivel ott a fiókomat felfüggesztették, az azonosításomhoz legalább tízszer kérik az email címemet és a személyi igazolványom fotóját. Tízszer el is küldtem, de nem reagálnak. Itt állok egy használhatatlan termékkel, a pénzemhez pedig nincs lehetőségem hozzájutni.

  2020.12.17 23:23
Tisztelt Panaszt Fogadó Szervezet! Októberben rendeltem egy lézeres lázmérőt, amit karácsonyi ajándéknak . A mai napon megérkezett egy sima lázmérő. 2-3 hete még a megrendeléseim között a lézeres szerepelt, ma egyáltalán nem szerepel a listában. KÉrik, hogy rakjam föl a reklamált árú képét, de nem tudom megtenni, hiszen a listám nem tartalmazza. Kérem sürgős intézkedésüket, mert itt a karácsony! Nagyon nehéz a reklamáció és szinte elintézhetetlen. Vettem 2 parfümöt is okt-ben vissza akartam küldeni minőségi probl. miatt és nem tudtam elintézni, bármennyit írtam. Így itt maradt nekem 13.365.- Ft-om elveszett. Engem most a hőmérő érdekel, ha nem tudják küldeni akkor küldjék vissza a befizetett pénzemet, és itthon megvásárolom. SÜRGŐS! Kérem, hogy segítsenek! TCsak e-mailben tudom képen elküldeni a reklamált tételt, mert a fájl elküldésével az egész saját könyvtáramat is elküldi. Kérek rá megoldást. Köszönöm