Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.06.13 23:08
Kéri hogy hitesitsem tegyem biztonságossá a fiokomat. És bead egy ablakot, ha rányomok az emal cim hitelesitésre. El kellene küldeni egy hivatkozást email ben. De semmi hivatkozás nem jön az nélkül nem lehet tovább lépni. Se a bejővő se a promoció se a kéretlen mappába nem jön semmi. 2 x szer irtam a wis ügyfélszolgálatra az jön vissza válaszba megoldották a problémámat. De semmi nem történik ugyan ott tartunk.

  2022.02.11 17:02
Tisztelt Cím! A már kiszállított termék vásárlásától, ami ki lett fizetve szeretnék elállni, de nem kaptam a az oldalukon megadott linkre kattintva és azt kitöltve egy e-mailt sem, mely után azt írják, hogy egy vissza igazoló kódot kapok e-mailben. Ez elmaradt. E-mailben felvettem önökkel a kapcsolatot, de csak egy általános tájékoztatást kaptam. Így nem merem vissza küldeni az árut, félek hogy nem fizetik vissza az árát. Telefonos elérhetőség sehol nem szerepel az oldalukon. A 14 napos határidőből nem akarok kifutni. Segítséget kérek SOS. Üdvözlettel P. Judit

  2021.06.16 09:02
Rendeltem a wish től egy polis szemüveget 2653 Ft értékben valamint egy légbetetes fekete 46 sport cipőt 10.817 forint értékben regisztráltam ahogy kérték de sem e - mail sem más üzenetet nem kapta de még az eladó sem adott el számomra terméket. Elküldtem a banki kivonatot igazolasul a wish ügyfél szolgálatának de egymásnak ellentmondó üzeneteket kapok hogy megtalálta a fiókomat látják mit rendeltem és de olyan tájékoztatás hogy megkapom e a rendelt terméket senki nem ad. Föl háborító hogy ezt nem csak velem követi el a wish. Kérem önöket segítsenek ha szükséges sikerdijas ügyvédet kérek aki eljárást pert indít a wish ezen módszerei miatt.

  2021.04.13 17:12
2021.04.08.-án vásárolt állatriasztót üzembe helyeztük a kertben. Másnap bekapcsolt állapotban a kutya által szétrágva találtuk meg. Nem fejtette ki a kívánt hatást. A leírásban az szerepelt, hogy 8 méteres távolságban hatást fejt ki. Kidobott pénz. Kérjük szíves tájékoztatásukat panaszunkkal kapcsolatban.

  2021.03.11 19:43
A kért képek a termék csomagolásról a reklamációval kapcsolatban. Mert nem azok a termékek érkeztek meg amiket szerettem volna megrendelni. Ezért szomorú vagyok mert a pénzemet rögtön leveszik. A termékek helyett pedig csak szemetet küldenek el, amit nem rendeltem. A rendelésem vadkamera, kettő db szemüveg, tölcsér volt aznap, aminek érkeznie kellett volna. És helyette kaptam piercinget, collagént, kulcstartót, csipeszt, papírdarabokat, érméket.