Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
149
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.02.11 17:02
Tisztelt Cím! A már kiszállított termék vásárlásától, ami ki lett fizetve szeretnék elállni, de nem kaptam a az oldalukon megadott linkre kattintva és azt kitöltve egy e-mailt sem, mely után azt írják, hogy egy vissza igazoló kódot kapok e-mailben. Ez elmaradt. E-mailben felvettem önökkel a kapcsolatot, de csak egy általános tájékoztatást kaptam. Így nem merem vissza küldeni az árut, félek hogy nem fizetik vissza az árát. Telefonos elérhetőség sehol nem szerepel az oldalukon. A 14 napos határidőből nem akarok kifutni. Segítséget kérek SOS. Üdvözlettel P. Judit

  2021.06.16 09:02
Rendeltem a wish től egy polis szemüveget 2653 Ft értékben valamint egy légbetetes fekete 46 sport cipőt 10.817 forint értékben regisztráltam ahogy kérték de sem e - mail sem más üzenetet nem kapta de még az eladó sem adott el számomra terméket. Elküldtem a banki kivonatot igazolasul a wish ügyfél szolgálatának de egymásnak ellentmondó üzeneteket kapok hogy megtalálta a fiókomat látják mit rendeltem és de olyan tájékoztatás hogy megkapom e a rendelt terméket senki nem ad. Föl háborító hogy ezt nem csak velem követi el a wish. Kérem önöket segítsenek ha szükséges sikerdijas ügyvédet kérek aki eljárást pert indít a wish ezen módszerei miatt.

  2021.04.13 17:12
2021.04.08.-án vásárolt állatriasztót üzembe helyeztük a kertben. Másnap bekapcsolt állapotban a kutya által szétrágva találtuk meg. Nem fejtette ki a kívánt hatást. A leírásban az szerepelt, hogy 8 méteres távolságban hatást fejt ki. Kidobott pénz. Kérjük szíves tájékoztatásukat panaszunkkal kapcsolatban.

  2021.03.11 19:43
A kért képek a termék csomagolásról a reklamációval kapcsolatban. Mert nem azok a termékek érkeztek meg amiket szerettem volna megrendelni. Ezért szomorú vagyok mert a pénzemet rögtön leveszik. A termékek helyett pedig csak szemetet küldenek el, amit nem rendeltem. A rendelésem vadkamera, kettő db szemüveg, tölcsér volt aznap, aminek érkeznie kellett volna. És helyette kaptam piercinget, collagént, kulcstartót, csipeszt, papírdarabokat, érméket.

  2020.11.09 15:41
Panaszom a a következő. Vásárolni szeretnék Wish oldalon de minden egyes terméknél az jelenik meg, hogy "ELFOGYOTT" Az ügyfélszolgálat többszöri próbálkozásra sablonszöveget ír vagy nem válaszolnak a megkeresésemre. Próbálkoztam e-mailt írni de ott sem kapok választ. Legalább azt tudnám mi okozza ezt a hibát? Van a profilon 13.771 Forintom ezt látom most veszélyben. Panaszom a a következő. Vásárolni szeretnék de minden egyes terméknél az jelenik meg, hogy "ELFOGYOTT" Az ügyfélszolgálat sablonszöveget ír vagy nem válaszolnak a megkeresésemre.