Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
153
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.08.05 17:53
Feltörték a wish-fiókomat, és az adataimmal visszaélve, a kártyaadatokkal rendeltek a wish-ről 101.000,- forint összértékben. A wish panaszkezelési rendszere kritikán aluli, érdemben ugyanazokat a válaszokat küldik meg, de az általuk leírt lépések - rendelés törlése, visszatérítés igénylése - nem érhetők el, mivel nincsenek olyan kiválasztható opciók amelyekre hivatkoznak. Természetesen letiltattam a kártyámat, folyik a banknál a tranzakciók kivizsgálása, és a rendőrségen is megtettem a feljelentést.

  2021.06.20 17:27
Június 16-án érkezett nyári ruhám, aminek a méretét a Wish mérettáblázat szerint rendeltem, sem a képen látható bőséget nem éri el, az anyag minősége és a képen látható mintázata nem ugyanaz. A minősége egy gyenge minőségű konyharuha minőségét jó ha eléri. Szeretném visszaküldeni az árut és az értékét térítsék vissza, mert ezt így becsapásnak érzem.

  2020.06.05 07:42
Jó napot kívánok! Érdeklődni szeretnék, hogy mikor kapom meg a visszatérítést a számlámra a lemondott termékekről? Van amit január február óta várok vissza a számlámra, jeleztem a Wish ügyfélszolgálat felé több alkalommal azóta sem kaptam választ!

  2020.06.04 07:39
Már több mint egy hónapja rendeltem 4 terméket, bankkártyával fizettem 7.250.- Ft-ot. A mai napig nem kaptam meg a termékeket, de még csak valamiféle értesítést vagy visszaigazolást se. Kérdésem: hová, kihez kell fordulni ilyenkor?