Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
111
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.02.08 14:58
Rendeltem egy Napelemes töltőt 150w 18w/5v PET fexible dual usb+DC töltőt. 2020. február 7. én. 149 Ft-ért. Ennyiért hirdette és ki is fizettem majd hétfőtől 08.-án írták hogy nem ennyibe kerül a termék, jóval drágábban megvásárolhatom. De ha egyszer kifizettem akkor nem etikus és törvény sértő is hogy ha rosszul jelentették meg ki is küldjék. Pedig kötelességük

  2021.01.28 15:08
A fotón teljesen más ruha van. A méret kb 30 cm-rel nagyobb. A minőség és fazon nem elfogadható. Szeretném visszaküldeni és a vételárát visszakapni mert számomra az árú használhatatlan. Már egy cipővel jártam így. Annak a cipőnek az árát sem kaptam vissza sem a címet nem hova lehet visszaküldeni.

  2021.01.21 17:40
Azzal a problémával fordulok Önökhöz, hogy a megrendelt termékeimet a postára kértem, és ki is lett szállítva. Viszont az utóbbi időben, minden értesítés nélkül átadták a termékeket olyan futárszolgálatnak, akik nem is szállítanak postára. Szeretném, ha továbbra is a postára szállítanák nem a futárszolgálattal. Az ügyintézőkkel felvettem a kapcsolatot, ők pedig érdemi válasszal nem szolgálnak.

  2021.01.20 17:14
Tisztelettel kérdezem, megrendeltem önöktől 2020 december 19-én 1 pár utcai cipőt, 1 pár téli cipőt és egy db telefon tokot amiért fizettem 21105 Ft-ot! A termékeket azóta sem kaptam meg! Az lenne a kérdésem, hogy mikor fogom megkapni a megrendelt termékeket! Remélem , hogy minél előbb megkapom a kiválasztott termékeket ! Köszönöm ! 

  2021.01.05 22:16
A nyár elején észleltem, hogy a Philips márkájú villanyborotvám nem tud megbirkózni gyenge arcszőrzetemmel. Beutaztam a fővárosba, Móricz Zsigmond körtérhez, ahol anno a borotvát vásároltam, ott volt a szervizük is. Időközben a bolt megszüntette a borotva árusítását, nem jártam sikerrel. Később felfedeztem az internetem, hogy reklámozzák a borotvám késeit.Gyorsan rendeltem egyet. Nem igazolták vissza a megrendelésem, de áru sem érkezett. Egyszer később észleltem, hogy a postaládámban van egy pici csomag, amiben egy db borotva körkést találtam. Az viszont nem elég a borotvám működtetéséhez, így amikor újra láttam az interneten a reklámot, újra bejelöltem a rendelést, erre sem történt semmi.Később még próbálkoztam, de a borotvám - kés híján - nem tudtam használni.. A COVID elzárkózás és az év végi ünnepek alatt vallatóra fogtam a számítógépem, s kiderült, hogy az elmúlt félév során 7 alkalommal vett le a bankszámlámról a Wish Kft összesen 35845 Ft -ot. Valamiféle ügyfélszolgálatukkal chatelve igéretet tettek, hogy néhány munkanap múlva jelentkeznek és rendezzük számlámat. Én nem akarok igazságot tenni, de valaki (kereskedő vagy postás, vagy futár) valahogy felrúgta a szabályokat és én húzom a rövidet - ahogy az lenni szokott, mindig a vásárló a vesztes.Egyébként a mai napon megkaptam a szükséges, 3 db körkést, a futár nem tudott az előzményekkel kapcsolatban mondani semmit. Több késre nekem nincs szükségem, kérem kártalanítsanak!