Wish
panaszok-Wish - Logo

Wish

Panaszok
91
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.09.10 13:33
Rendeltem a wishről kettő női szandált. Nem lett jó a méret a számozás nincs a terméken feltüntetve és a minőség is tragédia! A képen teljesen más benyomást keltett főleg hogy az eredeti ára egy kiváló minőségű eredeti termék értékével volt feltüntetve. Teljes átverés az egész. Kérem a termékek árának visszatérítését!

  2020.09.04 06:43
Panasszal élnék, mivel kétszeresen levonták a számlámról a pénzt úgy, hogy közben megírták nincs készleten! Nem értem. Sajnos hamar leadtam a másik rendelésem is először nem teljesült az utalás aztán oönhatalmulag fizetésem megérkeztével levonták. Semmi nincs nálam. Ma visszakérem az előző rendelés dupla levont árát....

  2020.07.30 12:33
T. Cím! Az Önöktől rendelt M5 típusú okoskarkötő számomra használhatatlan. A hírdetésben szereplő funkciók hibásak illetve használhatatlanok. Panaszomat a termék átvételekor azonnal jeleztem. Kérném a hibás termék ellenértékét számlámra szíveskedjék vissza utalni! Maradok tisztelettel!