Whirlpool
panaszok-Whirlpool - Logo

Whirlpool

Panaszok
17
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.10.21 07:18
Számomra nem normális , hogy egy hűtő pár hónapos használat után a nyár közepén nem hűt , extra garanciával vettük, Önöket napokig hívogattuk senki fel sem vette!Az Euronics is teljes mértékben nem foglalkozott velünk csak a hárítás ment, hogy nem érik el Önöket és az e-mailre sem válaszolnak. Az összes étel megromlott hiszen nem tartunk plusz egy hűtőt a panel lakásban, mindent dobhattunk ki kisgyerek mellett,így már opció volt kihúzni 3 nap után ,ismét bekapcsoltuk és működött mostanáig.Szerencsénk volt.. Rendeltetes szerűen használjuk most 1 hete nem tudom használni a hűtőnket ismét, természetesen kihúztam és leengedtem, szintén minden étel kuka. Iszonyatosan felvagyok háborodva. Felháborítónak tartom ,hogy ha úgy ítélik meg , hogy a mi hibánkból romlik el ezek után még fizessem meg a kiszállást?! Úgy ,hogy 1 hónapon belül majd kezd a hűtővel valamit a cég... Minden 3.hónapban dobáljam ki a hűtőnyi ételt és költözzünk be a szülőkhöz még az embernek nincs hetekig hűtője? Nekünk ki fogja megfizetni a lassan 100 forint feletti kidobott ételt, a kellemetlenséget? Mert maguknak kellene!!!! Ez nem normális, szerintem ha egy hűtő ennyiszer elromlik vagy le kell engedni, nagyon szeretnénk ha a hűtő ki lenne cserélve mert valószínűleg selejtes valami benne. Ennyi pénzért elvárjuk! Csak az idő hùzás megy hetekig , inkorrekt, 0 probléma megoldás!!!!

  2022.05.11 19:19
Üdv H. Zsolt vagyok mérhetetlenül ideges vagyok a szervizes kollégákra mert 2 hete nem csinálják meg a mosogépemet amit megvettem garanciásan . Kijött hozzám 2fös szervízes ember elmondtam a hibákat aztán eltüztek mert nincs alkatrészük ma kellett volna ki jönni megcsinálni a mosogépet nem jönnek mert nem érnek haza úgy tettek ma a telefonban azért hívtak fel és nem jönnek ki hozzám. Milyen dolog ez én is családos ember vagyok 4éves gyermekem van és nem tud a párom mosni áll a ruha mindenhol holnapi nap fogok a fogyaszto védelemhez fordulni ezzel az ürüggyel hogy milyen az hogy 90 000ft kifizetek és nem kapom meg a hozzá tartozó szolgáltatást szörnyű ami a whirlpoolnál van nem gondoltam de az se hogy másodszor kell csinálni a gépet gratulálni tudok. Utoljára vásároltam ezt a márkájú terméket. Ja és várjak péntekig mig kijönnek hozzánk valamikor !!! Kártérítést fogok igy követelni !!!

  2022.03.12 09:18
Vettem a whirlpooltól egy főzőlapot. Pár hónap után szétrobbant az üveg. Elkértek minden szükséges adatot, szakemberük ki jött házhoz a készüléket megnézni. Immáron 5 hete nem kapok választ tőlük. Írtam emailt, hívtam az ügyfélszolgálatukat. Ott sem kaptam választ. Több hónapja főzés nélkül élek, nem méltatnak válaszolni sem. Eszter

  2022.02.24 10:50
01.03-án bejelentettem a hibát, hogy nem nyílik az ajtó. 01.12-én kijött a szerelő és közölte, hogy alkatrészt kell rendelni. 1 hónapot vártam, de a szerelőt se SMS-ben se telefonon nem tudtam elérni. 02.16-án felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt az információt kaptam, hogy az alkatrész még mindig rendelés alatt van, ha többet szeretnék tudni írjak e-mailt. Ezt megtettem még az nap, majd 02.21-én, de semmi választ. Mai napi telefonon történt egyeztetés sem hozott eredményt. Mégis meddig kell türelmesnek lenni?

  2022.02.03 10:23
Tisztelt Gyártó! Bizalmat szavaztunk az Önök által forgalmazott termékekre! Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy vettünk mosogatógépet, hűtőszekrényt és szárítógépet is. A mosogatógép eddig kifogástalanul működik. A másik kettővel már korántsem ez a helyzet. A szárítógép amit 2021. decemberével vásároltunk 3 nap elteltével nem működött, közel 1 hónap várakozás után komlpett motor és "agy" csere történt. A hűtőszekrényt 2020.12.06-án vásároltuk de most jelenleg a 3. szervízre várunk. Utóbbi 2 esetben a hűtő felső része nem hűt. A régi hűtőnk 10 éves de még sosem hagyott cserben. Tavaly júniusban az Önök hűtője igen! És senkit nem érdekelt hogy mi romlott meg ezáltal! E hét első napján ismét erre keltem, hogy "meleg" van benne! Kérem találjanak ki számomra is kedvező megoldást! Félévente arra kell számítsak hogy ez fog történni? Szeretnék megszabadulni ettől a hűtőtől,ami nekem 1 havi fizetésembe került! Szeretnék egy megbízható terméket, vagy az árát amit fizettem érte! Várom a válaszukat! Üdvözlettel: Baumanné Kiss Diána Ui: A bizalom elveszni látszik a Whirlpool iránt!

Whirlpool Márkáról

A Whirlpool Corporation amerikai háztartásigép-gyártó és -forgalmazó vállalat. A cég egészen 1916-ig visszanyúló története során számtalan szabadalommal, fejlesztéssel, innovációval járult hozzá a háztartási gépek fejlődéséhez. 1966-ban felvásárolták a Warwick Electronics vállalatot, ezzel beléptek a televíziós piacra, de 10 év után felhagytak ezzel a szegmenssel. 1970-ben a Whirlpool elérte az 1,2 milliárd USD árbevételt. 1977-ben a társaság éves bevétele átlépte a 2 milliárd USD-t. 1986-ban a Whirlpool Corporation 75. évfordulóját ünnepelte. A társaság nettó árbevétele elérte a 4 milliárd USA dollárt. Naponta hozzávetőlegesen 29 000 ember vásárolt egy vagy több, a Whirlpool Corporation által gyártott készüléket. Az ezt követő években is rendre árbevételi rekordokat dönt a vállalat, az évek során mindvégig megőrizve kiemelt piaci szerepét.

Amennyiben Önnek bármilyen észrevétele vagy panasza van a Whirlpool által gyártott termékekkel kapcsolatosan, vagy reklamált, de eddig hiába, keresse a panaszok.com felületeit. Írjon hozzászólást, kommenteljen, ossza meg tapasztalatait, vagy éppen kérjen segítséget vitás ügye rendezéséhez. A panaszok.com ezekre is felületet kínál, továbbá a cég felveheti Önnel a kapcsolatot a panaszok.com-on keresztül, ezzel is újabb lehetőséget teremtve a vitás ügyek rendezésére. Célunk, hogy minél több elégedett ügyfelet és szolgáltató generáljunk. Panaszkodjon nekünk!