Waberer’s
panaszok-Waberer’s - Logo

Waberer’s

Panaszok
1
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Waberer’s Márkáról

A Waberer’s International Nyrt. Európa vezető nemzetközi komplett kamionrakomány szállítmányozója a saját flottával szolgáltatást nyújtó cégek szegmensében, és Magyarországon piacvezető a belföldi áruszállítás és komplex logisztikai szolgáltatások terén. A társaság tevékenységei a szabályos raklapos áruk hosszú távú nemzetközi szállítására, a belföldi szállításra, száraz- és hűtött áruk tárolására és terjesztésére, valamint nemzetközi közvetítésre terjednek ki. A Waberer’s több mint 4300 darab, átlagosan körülbelül 2 év életkorú nyerges vontatóból álló flottája mintegy 500 millió kilométert tett meg Európa útjain 2018 során. A társaság belföldi logisztikai raktár kapacitása meghaladja a 200 000m2-t. A Waberer’s környezettudatos vállalat. Korszerű járműparkját folyamatosan, az Euro 6-os környezetvédelmi besorolást kielégítő motorokkal szerelt – és így a legkisebb ökológiai lábnyomot hagyó – új tehergépkocsik hozzáadásával újítja meg. A fejlett műholdas útvonal-optimalizáló technológia és rendszerek használata segít minimálisra szorítani a felesleges futásteljesítményt, emellett jármű vezetőik is rendszeres továbbképzésben részesülnek az üzemanyag-takarékos vezetés terén. A Waberer’s elkötelezetten törekszik a társadalmi felelősségvállalásra. A társaság számos alapítványon keresztül támogatja a szállítmányozási és logisztikai szakértők új nemzedékeinek kinevelését, a gyermekek sürgősségi ellátásával és traumatológiai ellátásával foglalkozó szervezeteket, valamint vezető kulturális egyesületeket és kiemelkedő sportolókat és sportklubokat.

A Panaszok.com segítségével a Waberer's felveheti Önnel a kapcsolatot és megoldást kínálhat olyan problémájára vagy sérelmére, amit vásárlása során tapasztalt. Célunk, hogy elősegítsük a különböző cégek szolgáltatásainak minőség javulását, és ezáltal minél több elégedett ügyfelet teremtsünk. Biztosan előfordult már Önnel is, hogy egy szolgáltatással vagy termékkel kapcsolatban minőségi kifogása volt, a személyzet nem volt Önnel elég segítőkész, esetleg lassú volt a kiszolgálás. Ha mindezekért eddig hiába reklamált, az ügyfélszolgálat figyelmen kívül hagyta a problémáját, most itt a lehetőség!  A Panaszok.com minden ügyfélnek lehetőséget ad a véleménye kifejtésére.