Volánbusz Zrt
panaszok-Volánbusz Zrt - Logo

Volánbusz Zrt

Panaszok
0
Köszönet
0
Elégedettség
0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat

Volánbusz Zrt. Márkáról

Magyarországon a 20. század elején több személyszállítással foglalkozó magántársaság jött létre. Az első országos vállalatot, a Magyar Vasutak Autóközlekedési Részvénytársaságot 1927-ben hozta létre a Magyar Államvasutak. 1935-ben a részvénytársaságot átalakították a Magyar Államvasutak Közúti Gépkocsi Üzemévé. A második világháború után a társaság több formában és profillal működött, a minisztertanács rendeletével 1984-ől létrejöttek a gazdaságilag teljesen önálló Volán vállalatok, majd új neveket vettek fel. A Volánbuszt - a többi Volán vállalatokkal együtt - 1992-ben részvénytársasággá alakították. 1995-től az Állami Privatizációs és Vagyonkezelő Rt. vált a tulajdonosává, 2008-tól pedig az ÁPV utódja, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. a tulajdonosa. 2015-től a 24 Volán vállalat 7 regionális vállalatban egyesült. 2019-ben a hat közlekedési központ beleolvadt a Volánbuszba, ezzel egy állami közlekedési cég maradt. A Volánbusz Zrt. alaptevékenysége a menetrend szerinti autóbusz-közlekedés az egész ország területén.

 

Pontatlan volt a menetrend, kényelmetlenséget tapasztalt az utazás során, vagy nincs megelégedve a a cég szolgáltatásával? Ha volt már ilyenben része, tapasztalatát pedig szívesen megosztaná a nyilvánossággal, a panaszok.com felületet kínál erre! Keressen minket, nekünk bátran panaszkodhat! Írjon hozzászólást, lehetőség szerint pedig a cég felveheti Önnel a kapcsolatot hogy rendezzék vitás ügyüket.