Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.16 13:30
Fél évig nem kaptam számlát,havonta fizettem nagyrészben többet mint igazából az alap számlám lenne, hogy ha megis valamit beszámláznának nehohy tartozásom legyen. A túlfizetésem így 132000 re nőtt. Amikor egyszerre megjött 6 havi számla,az applikáción írr összeget vonták le és nem a számlakép alapján/ pdf alapú szamla végösszegét. Ezt senki nem tudta nekem elmavyarázni úgy hogy kijöjjön a matek,mert 28 ezer forinttal többet vontak le mint a papír alapú számlák. Erre tettem panaszt a vodafone fele kb 2-3 honapja ez azota megoldas alatt van és kompenzáltak 5000 forinttal. Ez még mindig nem 28ezer. Nem tudom méf hova kellene fordulnom,de alaig varom hogy lejarjon a husegem! Az informatikai atallasuk semmit nem ert,jobb lett volna anelkul!

  2022.07.28 12:20
T Cím! 2022.07.25-ém 09 00 órakor egy szerelő megpróbálta a hibás Médiaboxot kicserélni,de nem sikerült neki,visszarakta a régit és szó szerint elszaladt.Az eddig nehezen (kontakt hibás)de jól működő készülék ezután csak egy csatorna vételére alkalmas.Azóta kb 25 hibabejelentővel beszéltem (ebből kettő letette a telefont)várakozással együtt kb 5 órát.Most 2022.07.28 12 00 van,és valószínű ma sem fog jönni senki.Ha én nem fizetem időre a számlát akkor jön kamat, kötbér,kikapcsolás.Ha Önök nem teljesítenek az előírtak szerint nekem milyen kárpótlás jár? Elsődlegesen azt szeretném hogy megcsinálják.Nem tudom mikor olvassák ezt, de jó lenne valamit intézni.Köszönöm Üdvözlettel:M. Csaba  Ügyfélszám:0024741589

  2022.07.22 18:24
Boldog lennék ha látnám a számláimat, de hónapok óta csak egy zip file-t kapok emailben amit képteleség megnyitni. Kapok ugyan sms-ben egy kibontási kódot hozzá, de odáig el sem jutok, hogy ezt a kódot egyáltalán megkérdezze tőlem a gép. Ismeretlen hibára fut. Sem asztali gépen, - sem tableten sem telefonon próbálkozva - nem jutok hozzá a számlákhoz, pedig érdekelne mit tartalmaz a ~30%-os díj emelés az utolsó hónapban A vodafone felületen számláim belépési pontnál az utolsó 13 számlát kellene látni, ezek ellenére csak az utolsó számla összeget látom és hogy befizettem. Sehol a számla részletes adatait. Hiába keresgélek egy email címet ahova megírhatnám a gondomat, mindenhol csak telefonszámot adnak meg. Tapasztalatból tudom hogy azokat nagyon hosszú várakozás után sem veszik fel. Örülnék ha lehetővé tennék az előfizetőnek, hogy elolvassa a befizetett számlák adatait.

  2022.07.19 00:08
A pénz az önöknek is kell,de az ügyfél le van szarva és atvagva! Úgy kötöttek velem szerződést hogy közben átvagtak. Szerződést meghosszabitottak de a telefont nem kaptam meg. Miért?Vagy azért mert rossz a rendszerük vagy azért mert félre lettem tajekoztatva. Sajnos nem vagyok a legjobb ugyfeluk,de régóta az vagyok de azért ezt nem vártam volna önöktől.

  2022.07.11 16:49
2022.07.07.-én kaptam a 2. TV készülékemhez egy KAON plusz médiaboxot. A bekötés után sajnos ezen a TV-n nem jön be több csatorna (helyi tv, prime stb.) Műszaki segítséget kértem. Július 14.-re kaptam telefonüzenetet, hogy a technikus kolléga kijön. Várjuk! A + 500.-Ft előfizetésem július 07.-től szól, pedig a TV nem működik megfelelően. Kérem szíveskedjenek orvosolni bejelentésemet. Köszönettel: E. Ilona Erzsébet

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.