Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.07.28 12:20
T Cím! 2022.07.25-ém 09 00 órakor egy szerelő megpróbálta a hibás Médiaboxot kicserélni,de nem sikerült neki,visszarakta a régit és szó szerint elszaladt.Az eddig nehezen (kontakt hibás)de jól működő készülék ezután csak egy csatorna vételére alkalmas.Azóta kb 25 hibabejelentővel beszéltem (ebből kettő letette a telefont)várakozással együtt kb 5 órát.Most 2022.07.28 12 00 van,és valószínű ma sem fog jönni senki.Ha én nem fizetem időre a számlát akkor jön kamat, kötbér,kikapcsolás.Ha Önök nem teljesítenek az előírtak szerint nekem milyen kárpótlás jár? Elsődlegesen azt szeretném hogy megcsinálják.Nem tudom mikor olvassák ezt, de jó lenne valamit intézni.Köszönöm Üdvözlettel:M. Csaba  Ügyfélszám:0024741589

  2022.06.25 17:15
Tisztelt Vodafone, Ezuton szeretnék panaszt tenni az ügyintézéssel kapcsolatban. Több mint 60 percnyi telefonálás után a probléma még mindig fenn áll, viszon hat különböző ügyintézővel sikerült beszélnem akik folyamatosan csak tovább kapcsoltak. Számomra nagyon nehezen elfogadható az a tény, hogy ennyi ügyintéző közül senki nem volt képes segíteni a probléma megoldásában. Szerencsére mindez rögzített beszélgetés volt.

  2022.03.21 18:48
Az összes kezelőjük foglalt, hosszan várakoztatnak, automata mindig új helyre küld, de nem állnak szóba. Elvesztettem a szerződésemet, s azóta nem lehet velük kapcsolatot létesíteni. Az üzleteikben szinte semmit sem lehet intézni. Az ügyintézők kedvesek és segítőkészek, de semmit se szabad tenniük. Mindent a telefonról kéne intézni, de az képtelenség ....

  2022.03.10 11:57
A Vodafone autentifikációt kértek sms bem, kártyás telefonra, megtettük, mégis letiltották a telefont, most van egy süket telefonunk, egy másik vodafone telefonról elérhetetlen az összes ügyfélszolgálat, fél napja próbálkozom, e-mail cím sehol, az ügyfélszolgálat elérhetetlen, sima vodafone irodát meg se próbálom, minden ami nem befizetés 1270-et kérik felhívni, aminek most minden vonala foglalt.

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.