Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.19 09:11
Amikor problémám van a SIM -kártyámmal, a deak ferenc lőtér közelében lévő víztelefonhoz megyek. Azonnal azt mondják, hogy szükségem van egy víztelefonra a pláza arénájában, és odamegyek. De ott a dűne plázájába küldenek. Ennek eredményeként senki sem segít nekem, és megkérnek, hogy hívjam fel az online szolgáltatást. Ez szörnyű. Nem értem, miért dolgoznak ott, ha nem tudják, hogyan kell jól végezni a munkájukat. Remélem, több felelős munkatársat fogok találni.

  2019.05.08 23:44
Vásároltunk egy Alcatel készüléket a Vodafone Magyarország Zrt.-nél. A készülék értéke 90.000 forint. Sajnos már az első héten problémák adódtak a készülékkel. Telefonálás közben elsötétült ugyan a kijelző, de aktív maradt. Az arccal való érintkezéskor különféle dolgokat produkált mint pl. hívástartás és új tárcsázás a híváslistából. A probléma egyre fokozódott egy 5 perces hívást háromszor kellett újrakezdeni. Végül visszavittük a készüléket. Elküldték szervizbe. A cserekészülék, szinte használhatatlan volt, nem tudtam az adatforgalmat sem használni, amiért az előfizetésben fizettem. Két hét után a készüléket hibásan kaptam vissza. Újra leadtam, újra elküldték szervizbe, ahonnan újra hibásan kaptam vissza. A harmadik visszavitelnél éppen szükségünk lett volna a készülékre. Az üzletben közönnyel és lerázással kezelték az ügyünket, sem a jobb minőségű cserekészülék, sem a gyorsabb javítással kapcsolatban nem voltak segítőkészek. A készülék teljes cseréjétől elzárkóztak. Csak az újabb szervizelést ajánlották fel. De hányszor még?

  2019.04.30 19:12
Sajnálattal tapasztaltam megint, hogy az ügyfélszolgálatot nem tudom elérni. 38 percet vártam, miközben azt hallgattam, hogy fontos a hívásom. Sajnos ez nem az első eset volt.

  2019.04.24 17:13
Jó napot kívánok Bodnár Zoltánné vagyok Sajókeresztúrból és azzal a problémával fordulok önökhöz, hogy 2019.04.23-én vásároltam a telefonra üvegfóliát. Haza hoztam és kb 10 cm magasból le ejtette a gyerek a konyha pultra. Állítólag van rá jótállás, felhívtam az üzletet és azt mondták vigyem be másnap kicserélik. Ma be mentem a gyerekkel és fennhéjazva nagyképűen közölték velem hogy az üvegfólia feladata, hogy megvédje a telefont. Én nem azért fizettem ki 3329 Ft, hogy egy napot se bírjon ki. Kérem, hogy vizsgálják ki vagy rakják rá úgy hogy tartós legyen. Segítségüket előre is köszönöm tisztelettel Bodnár Zoltánné.

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.