Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.09.05 00:52
Wifi hónapok óta kimaradozik. Nincs jel. Két hete már egyáltalán nincs. A hálózatunk is eltűnt. Megjavítani előre egyeztetett időpontban elfelejtettek...eljönni. Két hónapja cseréltek routert és utána egy elavult médiaboxot hoztak. Semmi nem használ. Wifi továbbra is használhatatlan, nincs!! Hibákat rendszeresen jelentettem telefonon. Mostmár belefáradtam az ígérgetésbe és a várakozásba, felmondom a szerződést! Erre meg akarnak kötbérezni! A pofátlanság teteje! Hónapok óta tűröm ezt a hiányos, akadozó szolgáltatásnak nem nevezhető valamit...havi 11.000 Ft-ért. És még a vodafon akar kötbért! Maguk tartoznak nekem!!!

  2021.07.28 12:55
B. Ferenc, Balatonalmádi Fenti címen szeretném használni az internet, telefon és TV szolgáltatást, többnyire sikertelenül, illetve nagyon gyenge minőségben sikerül. Nem tudom használni a számítógépet, nincs telefon-vonal, nem tudom használni a távkapcsolattal vezérelhető készülékeimet és csak rendszertelenül működik a tv információs felülete is. A hibákat többször bejelentettem, de az állítólagos külső, oszlopon keletkező hiba kijavítására ez ideig nem tudtak sort keríteni. Legutóbb arról értesítettek, hogy a hibát július 27.-én megszüntették, de a szolgáltatásuk egyáltalán nem működik Felháborítónak tartom, hogy hetek óta lehetetlenné teszik a szolgáltatásuk használatát, ugyanakkor elvárják, hogy a számlájukat teljes összeggel, időben kiegyenlítsem. Várom a hiba helyreállításáról és a méltányos kompenzációról szóló értesítésüket. B. Ferenc

  2021.03.07 09:14
Kedves Vodafone! Egy hete szerződtem le Önöknél, de az internetem nem működik rendesen- Folyamatosan megszakad és ez miatt az okos eszközeim nem a megfelelő módom működnek, sőt folyamatos újra csatlakozást kell, hogy csináljak. Úgy olvastam, hogy a XIV kerületben így is rossz a hálózat, de ha ez nem fog javulni belátható időn belül, biztosak lehetnek benne, hogy szolgáltatót fogok váltani. Kérem intézkedjenek mihamarabb.

  2020.12.24 09:16
2021. január 2-án dolgozni kellett mennem, így időben megvásároltam a 2021. évre szóló autópálya éves matricát. Szomorúan vettem tudomásul, hogy az Easy Rider szolgáltatás (Vodafone) ismételten a 2020. évre igazolta vissza a Bács-Kiskun megyei éves jogosultságot. Erre az évre már van éves matricám! 2021-es évre kell!

  2020.12.23 01:07
Kedves Vodafon! Szomorúan olvasom a levelüket! Szóval hiába van vodafonos internetelőfizetésem amivel csak netezni tudok mást nem arra nem vonatkozik a covid miatt digitális oktatásra kényszerülteknek a 1 havi kedvezmény! Ez mélyen felháborító hogy amiért a netem nem vonalas ezért ki vagyunk zárva ebből a kedvezményből! Szuper 3 gyerekkel otthon tanulni és még ezt a kis kedvezményt se kapjuk meg ezért! Közel 10 éve vagyok Vodás és eddig 100% ig meg voltam elégedve mindennel de most ez miatt nagyot csalódtam! Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.