Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.09.16 13:30
Fél évig nem kaptam számlát,havonta fizettem nagyrészben többet mint igazából az alap számlám lenne, hogy ha megis valamit beszámláznának nehohy tartozásom legyen. A túlfizetésem így 132000 re nőtt. Amikor egyszerre megjött 6 havi számla,az applikáción írr összeget vonták le és nem a számlakép alapján/ pdf alapú szamla végösszegét. Ezt senki nem tudta nekem elmavyarázni úgy hogy kijöjjön a matek,mert 28 ezer forinttal többet vontak le mint a papír alapú számlák. Erre tettem panaszt a vodafone fele kb 2-3 honapja ez azota megoldas alatt van és kompenzáltak 5000 forinttal. Ez még mindig nem 28ezer. Nem tudom méf hova kellene fordulnom,de alaig varom hogy lejarjon a husegem! Az informatikai atallasuk semmit nem ert,jobb lett volna anelkul!

  2022.07.22 18:24
Boldog lennék ha látnám a számláimat, de hónapok óta csak egy zip file-t kapok emailben amit képteleség megnyitni. Kapok ugyan sms-ben egy kibontási kódot hozzá, de odáig el sem jutok, hogy ezt a kódot egyáltalán megkérdezze tőlem a gép. Ismeretlen hibára fut. Sem asztali gépen, - sem tableten sem telefonon próbálkozva - nem jutok hozzá a számlákhoz, pedig érdekelne mit tartalmaz a ~30%-os díj emelés az utolsó hónapban A vodafone felületen számláim belépési pontnál az utolsó 13 számlát kellene látni, ezek ellenére csak az utolsó számla összeget látom és hogy befizettem. Sehol a számla részletes adatait. Hiába keresgélek egy email címet ahova megírhatnám a gondomat, mindenhol csak telefonszámot adnak meg. Tapasztalatból tudom hogy azokat nagyon hosszú várakozás után sem veszik fel. Örülnék ha lehetővé tennék az előfizetőnek, hogy elolvassa a befizetett számlák adatait.

  2022.05.23 20:13
Aluírott Sz. Györgyné  panasszal élek már sokadszor utoljára idén május hónapban voltam a Kiskőrös-i irodájukban számlafizetés elmulasztása ügyében.Ekkor bemutattam az önök által jelzett számlabefizetési hiányom hivatalos banki kivonatát az ügyintéző gépen továbbította a központjuk felé az igazolás mely szerint nincs tartozásom sőt túlfizetésem van amit az ügyintéző telefonon a központ kollégájával tisztázott is erre ma bankom közli hogy csoportos beszedési megbízás alapján a havi számlámat levonták azonban még mindig van 11198 Ft hátralékom.Az lenne a kérdésem önök felé mikor lesznek hajlandóak végre a zaklatásomat befejezni és mikor próbálnák a könyvelésüket helyre hozni kissé unalmas már hogy négy hónap óta sorozatosan viszem a bakszámla kivonatot hivatalosan azonban önök ennek ellenére semmit nem tesznek annak érdekében hogy a tartozásom ami nem tartozás hanem túlfizetés végre elintézzék

  2022.04.20 13:20
Tisztelt Vodafone Zrt! Immár ez úton is jelezni kívánom, amit eddig szóban többször a helyi fiókban, de e- mailban is jeleztem, hogy a cégtől január óta nem kaptam számlát( két telefon-előfizetésem is van). Mint megtudtam, a háttérben rendszerhiba áll, és többen is vagyunk, akik nem kaptak számlát Önöktől az utóbbi időben. Jelezni kívánom, hogy az emiatt felhalmozódott számlatartozás a cég hibája, nem az enyém, ezért azt én megfizezni nem kívánom. Ennek megfelelően várom ( a tényleges, és nem a késedelmi pótlékkal megterhelt) számlákat, egyúttal - annak nagyságára tekintettel- kérem az összegyűlt összeg arányos bontását. Köszönetettel: dr. T. György 

  2022.03.24 11:23
Már többször kértem a 2021 évi 09,10,11.12.havi számláim felülvizsgálatát. Eddig még nem kaptam választ. A következő reklamációm pedig az, hogy 2021 augusztus végéig feltöltő kártyás voltam és maradt a kártyámon kb 5000 ft amit a mai napig nem kaptam meg. Várom válaszát M. Zoltán 

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.