Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.10.26 09:58
2021. 09.08.án K. Attila szerelő által bevezetésre került a Bp. József Attila u. lakásban L. R. Veronika előfizető /szerződésszám: 293781/ optikai kábel. Gyorsdan bekötötte a kollega és elment, a vTV vezetk lazán lóg a lakásban, sehol nincs megerősitve, hiába telefonáltam, személyesen is panaszt tettem. Utána észleltem, hogy nem működik a nyomtató. ajánlották a bridge üzemmódot, amihez 2 kábelt kellett vásárolnom, a számitógéphez és a nyomtatóhoz. Ezután sem működött, ezért számitógépes vállalkozót hivtam. A munkadíja 16.000 Ft. volt. Most, hogy szerettem volna panszt tenni észleltem, hogy a szkennelés sem működik a nyomtatónál. Ujabb költség, szakember hivása, munkadíj fizertés. Mindezek alapján kérem költségeim megtéritését, valamint a a lógó TV kábel rögzitését, amely eredetileg a falba volt beépitve. Még annyi, hogy nem tudtam, hogy nem is kellett volna ezt az akciót, a szerelést engedni, azt hittem, hogy ez a rendszer működéséhez elengedhetetlen. Kérem panaszom kivizsgálását és a költségeim megtéritését, valamint a kábel rögzitését. L. R. Veronika /293781 sz.szám/

  2020.10.21 13:02
Kedves Vodafone! Ebben a hónapban 6án jogkövető állampolgárként befizettem a Vodafone mobilalkalmazason keresztül a telefonszámlámat (minden hónapban 16180 Ft). Majd 8án 10.00kor jött az e-mail, hogy a simple pay levonta újból. (Az más kérdés, hogy ez a pénz az itthoni számlákra lett eltéve, sebaj...

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.