Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2021.11.08 16:09
Többször előfordul, hogy adás közben minden csatorna / 55 / elmegy, és széles, színes sávok vannak csak a képernyőn, semmi üzenet. Minden alkalommal áramtalanítok mindent, mert ezt mondják az ügyfélszolgálaton, de sokszor nem ér senmmit. Vannak olyan dolgozóik, akik ha nem értenek valamihez, ne magyrázzák el ugyan azt ezerszer, hanem adjanak oda egy szakembert, és ne minden esetben az előfizetőre próbálják áthárítani a hibát. Érdekes módon, a legutóbbi ilyen alkalommal, mire letettem a telefont az ügyfélszolgálatos hölggyel, már visszaálltak az állomások, és ne azzal fenyítsék az előfizetőt az első mondatban, hogy kiszállási díj 5ooo Ft. Előbb nézzék talán meg, kié a hiba.

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.