Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.10.01 14:40
Tisztelt Ügyfélszolgálat! A Vodafone jogelődjénél, a UPC-nél rendeltem meg az otthoni, telefon-TV-Internet szolgáltatást. A kábelt bevezették a házamba, de a ház előtt felbontott járdarészt nem burkolták le. Azt igérték, két héten belül rendbe hozzák. Azóta közel egy év telt el, de nem történt meg a javítás többszöri sürgetésem ellenére. A járda így balesetveszélyes. Önök, mint jogutód, ezért felelősek. Kérem, az elmulasztott javítást elvégezni, elvégeztetni sziveskedjenek. Tekintettel arra, hogy leveleimre, telefoni bejelentéseimre választ nem kaptam, ezért a mai napon felkerestem ügyfélszolgálatukat. Semmiféle segítséget nem kaptam. Az ügyintéző arrogáns, elutasító volt. Nem viselt név, kitűzőt, nem adott névjegykártyát, a nevét nem volt hajlandó elárulni. Mikor az üzletvezetőt kértem, ezt is elutasította. Ezt, az Önök cégéhez méltatlan viselkedést is panaszolom. Kérem, panaszaim ügyében intézkedni szíveskedjenek, vagy azokat a megfelelő helyre továbbítsák.

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.