Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.01.28 15:53
Vodafon, üzletben vásárolt,saját márkás készüléket vettem 2018.11.25-én. Azóta 3 alkalommal volt szervízben. Sajnos a probléma továbbra is fenn ál. Mai napon újra bevittem,mert tápegység csere ellenére is alig birja egy napig a feltöltés ami 90% jelent. Ezekről fotóim is vannak. Nem tartom életszerűnek,hogy 3-4 havonta vinnem kell szervízbe. Nem ezért vásárolunk készüléket! Ha még zenét is hallgatnék rajta, még hamarabb lemerülne! Az üzletbe az ügyfeles azt mondta sajnálja, de csak 3 alkalomra volt garanciára lehetőség.Én 2 évre vettem a készüléket,ami ez év 11.25-ig tart. Kértem cserét, vagy befizetek egy másik készülékre de nem lehet amíg le nem telik a két év. Kérdezem, tisztelettel, rájuk nem vonatkozik, hogy legalább 2 évig a garanciát biztosítsák. Tisztelettel Tóthné Zavaczki Magdola 70/605-5353 Várom tisztelettel válaszukat!

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.