Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.11.21 16:52
November közepéig egy kedvező csomagban voltam a Vodafone-nál, ahol immár 10 év vagyok ügyfél. Meg is voltam elégedve a csomagommal, melyet a cég egy SMS küldését követően önkényesen és egyoldalúan egy 40 Ft/perces csomagra váltott. Semmilyen előzetes értesítést nem kaptam a váltásról vagy a lehetőségeimről. Felháborítónak találom, már csak azért is, mert az ügyintézés ideje alatt, ami hát finoman szólva sem 1-2 nap ezen az általam sehol el nem fogadott tarifán kell beszéljek és gondolom egy 4-5-szörös számlát kell majd befizetnem az időszak végén. Nem igazán értem, hogy miért nem hívott fel az ügyfélszolgálat és figyelmeztetett, hogy mondjuk 1 hét múlva átkerülök egy másik csomagba, ha addig nem megyek be egy boltba. Szerintem tudják a számom! Elfogadhatatlan ügyintézésnek tartom ezt a szolgáltató részéről, különösen, hogy 10 éve az ügyfelük vagyok...

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.