Vodafone
panaszok-Vodafone  - Logo

Vodafone

Panaszok
71
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.02.08 09:23
Egy olyan problémám lenne hogy mikor volt ez a kavarodás a Vodafonnál azt vettem èszre a számlámon hogy igen csak havi 5000 forinttal többet fizetek, bementem megkérdezni és közölték hogy mert nem mondtam le az előző telefonom biztositását . 2020 novemberbe hoztam ki az új telóm új csomaggal 2021 augusztusig nem volt rajta biztosítás utánna hirtelen lett !? Kezd egy kicsit felidegesíteni hogy olcsóbb csomagra váltottam ès többet fizetek. Meg mi az hogy nekem külön le kell mondanom úgy hogy a csomagot minden lemondtam ez mi? Miért nem akkor kérdeznek rá vagy automatikusan törlődik vagy èrtesitenek ?! Szeretnèm ha el járnának ebbe az ügyben mert ez így meglopás, már szerintem jó ideje itt vagyok ennél a szolgáltatónál ès nem hogy valami kedvezmény járna mèg át is vernek meg lehúzznak mègtöbb pènzel. Köszönöm szèpen előre is a válaszukat H. Csilla

  2021.09.25 09:12
A Vodafone folyamatosan vezeti ki a régi tv boxokat. Az új boxok csak HDMI bemenettel rendelkező tv készülékeken használható, természetesen havi +1000 Ft-ért, amit elfelejtenek a fogyasztókkal közölni. Nekem van még régi tv-m azon már az átállás után nem lehet használni a műsorvisszanézőt. Tehát vegyek egy új tv készüléket és még fizessek havi +1000 Ft azért, ami minden smart tv-n elérhető ingyenesen, gondolok itt olyanra, hogy netflix, hbo-go, és a youtube alkalmazások. a vodafone ezért kér ezer ft. Botrányos!

Vodafone Magyarország Zrt. Márkáról

A Vodafone Group Plc. a világ egyik legnagyobb távközlési szolgáltatója a bevétel alapján, központja az angliai Newbury (Berkshire). 2007 februárjában több mint 200 millió ügyfele volt 27 országban. További 38 országban rendelkezik érdekeltséggel. A Vodafone név a voice data fone rövidítése. Magyarországi leányvállalata, a Vodafone Magyarország Zrt. a 3. mobilszolgáltató (20,88%-os részesedéssel az előfizetések arányában) a piacvezető T-Mobile, a Telenor Magyarország mögött. SIM kártya körzethívószáma 70. A Vodafone-csoport és a Liberty Global közötti 2018. évi tranzakció következtében a Vodafone Magyarország lett a UPC Magyarország 100 százalékos tulajdonosa. A két szolgáltató ezt követően cégcsoportként, de különálló vállalatként működött tovább. 2019-ben a Vodafone vezetői bejelentették, hogy a tranzakciót követően a UPC név várhatóan eltűnik a magyar piacról és azt a Vodafone váltja fel. 


A panaszok.com-on megoszthatja véleményét a Vodafone-ról, az esetleges ügyfélpanaszok rendezése érdekében pedig lehetőséget kínálunk a céggel közös megoldásra is. Ossza meg tapasztalatát másokkal a cégről, írjon hozzászólást, vagy kérjen segítséget a panaszok.com-on.