Virgin Hair
panaszok-Virgin Hair - Logo

Virgin Hair

Panaszok
5
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.02 09:14
Tisztelt Ugyfelszolgalat Es Mindenkinek, Ot napja vettem a virgin beauty tol csatos póthajat hatvan ezer Huf ertekben, azota eltuntek, semmire nem valaszolnak. A Chat csak egy robot termeszetesen Es csak angolul ir, en nagyon jol beszelek angolul, de aki nem, az mit tegyen? Azt irtak, hogy ilyen osszegu megrendeles esetben ingyenes a hazhozszallitas, de a rendeles veglegesitesekor kiderul, hogy ez csak belfoldon ervenyes, ezt sehol nem irjak. Szerintem megerett egy fogyasztovedelmi feljelentes ellenuk, sok dolog nincs ugy, ahogy irjak. Zsofia

  2022.03.17 14:57
Még 2021.10. 27-én visszaküldtem egy csomagot. Rendelési száma: 10004158 Viszont azóta sem kaptam vissza az árát.  Ráadásul letagadták az egészet. Szörnyen bunkók vagy nem tudnak Magyarul, de rémesen kommunikálnak.  Direkt írtam nekik előre, hogy vissza küldöm a terméket illetve és minden az előírásoknak megfelelőn csináltam. Sajnos nagyon megbízhatatlan kamu cég. Senki ne dőljön be nekik

  2021.06.29 14:37
Rendeltem 44.990.- Ft-ért csattos póthajat, ami megérkezett (júni2.án) nem lett jó sajnos a szín és visszaküldtem másnap(júni3) egy futárral. Kaptam akkor egy emailt, hogy 14 napon belül várhatom a visszautalást, de ez azóta sem történt meg. Telefonszámot nem találok hozzájuk, egy emailre sem válaszoltak, instagrammon is írtam de ott sem válaszoltak még csak el sem olvasták. Nagyon felháborítónak tartom. Törvény írja elő a 14 napot és ezt ők már bőven átlépték.

  2020.12.29 16:50
2020.12.18.-án, azaz 1,5 hete jött meg a rendelésem a Virgin Hairtől, amiben egy akciós 5600 Ft-os copf kimaradt, azonnal írtam is nekik, de sajnos azóta nem tudom velük egyáltalán felvenni a kapcsolatot! Írtam nekik többszöri e-mailt, hisz az ajándékba szánt copfot szerettem volna még, ha karácsonyig ideérne, így Instagramon is írtam nekik, amit elolvastak,de abszolút figyelembe se vették. Mivel a hajat karácsonyra vettem, így a pénzem szeretném visszakapni!

  2020.02.18 08:55
Kicsit több, mint 40 000 ftért rendeltem, csatos, festetlen emberi póthajat, ami a leírás szerint nem fordított szálas. Mosásnál eresztette a színét, utána fakó fénytelen lett, ez még a kisebbik probléma lenne, viszont felhelyezés után elviselhetetlen mértékben gubancolódik össze egy nagy hajcsomóvá az egész, amit szinte lehetetlen utána kibontani, teljesen használhatatlan, mit ezért az árért nem tartok korrektnek. Kerestem őket ezügyben, de nem érkezett válasz.