Virgin Hair
panaszok-Virgin Hair - Logo

Virgin Hair

Panaszok
2
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2020.12.29 16:50
2020.12.18.-án, azaz 1,5 hete jött meg a rendelésem a Virgin Hairtől, amiben egy akciós 5600 Ft-os copf kimaradt, azonnal írtam is nekik, de sajnos azóta nem tudom velük egyáltalán felvenni a kapcsolatot! Írtam nekik többszöri e-mailt, hisz az ajándékba szánt copfot szerettem volna még, ha karácsonyig ideérne, így Instagramon is írtam nekik, amit elolvastak,de abszolút figyelembe se vették. Mivel a hajat karácsonyra vettem, így a pénzem szeretném visszakapni!

  2020.02.18 08:55
Kicsit több, mint 40 000 ftért rendeltem, csatos, festetlen emberi póthajat, ami a leírás szerint nem fordított szálas. Mosásnál eresztette a színét, utána fakó fénytelen lett, ez még a kisebbik probléma lenne, viszont felhelyezés után elviselhetetlen mértékben gubancolódik össze egy nagy hajcsomóvá az egész, amit szinte lehetetlen utána kibontani, teljesen használhatatlan, mit ezért az árért nem tartok korrektnek. Kerestem őket ezügyben, de nem érkezett válasz.