Vidaxl.hu
panaszok-Vidaxl.hu  - Logo

Vidaxl.hu

Panaszok
17
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.08.10 18:47
Augusztus 5-én rendeltem tőlük, azóta is várom a rendelésem, a weboldalon megadott határidő már rég letelt, értelmes választ az ügyfélszolgálat nem ad, inkorrekt cég, mindenki kerülje a vásárlást tőlük.Elképesztő, hogy ebben a gazdasági helyzetben ezt megengedik maguknak, sajnos későn olvastam el az értékeléseket, soha többé nem rendelek innen.

  2021.11.17 14:05
10 levélváltás során sem képesek a magasság miatt megreklamált forgószéket visszaszállítani s a pénzünket visszafizetni. A x -edik levél után végre a futár elvitte a széket , eredeti csomagolásban, majd másnap újra visszaküldték kibontatlanul. Ez több mint vicc !!! Ez abszurd !!! Több levél ment D. Zsuzsanna részére, amiben mindenféle adatokat rendelési számokat kért amit teljesítettünk. Az eredeti csomagolásban lett összekészítve letárolva a csomag. 72 órán belül ígérték a szállítást, viszont egy hónap múlva sem jelent meg a futár a csomagért.

  2021.08.17 11:52
Majdnem egy hónapja kifizetett rendelésem még nem érkezett meg. Egy hete érdeklődtem a webmail felületükről, de még nem kaptam választ. A szállító információja szerint beérkezett hozzájuk, de mivel sérült volt visszaküldték a feladónak, erről telefonos érdeklődésem után szereztem tudomást. A rendelésem száma: 0036000037871