Vidaxl.hu
panaszok-Vidaxl.hu  - Logo

Vidaxl.hu

Panaszok
17
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.23 16:40
Ma megjött a 2 db felfújható kanapé, amelyből az egyik kb. 30 cm hosszan ki van repedve, illetve a pohár tartós része le van szakadva. A termék ülő részén apró penész foltok vannak, látszik hogy már egyszer vissza lett küldve, ráadásul a doboz amelyben volt, lezáratlanul érkezett. A gyári csomagolás ezért egy jóval nagyobb dobozba lett beletéve, és az került lezárásra.

  2022.05.17 17:23
Tisztelt Cím! 2022.05.04.-én vásároltunk a Vidaxl.hu internetes cégtől egy világosszürke szövet karosszéket. A vásárlás után kb. egy héttel, a szoba szőnyegen lévő karosszéket, kb. 20cm-rel arrébb húztuk. Eközben a jobb első láb foglalata egy reccsenéssel elrepedt. Kérem szíves intézkedésüket. Előre is köszönöm... Tisztelettel: A. Zoltán

  2022.05.04 19:56
Tísztelt cím! Vásároltunk önöktől egy kerti tároló a rendelés szám 0036000185508 a gond az van vele, hogy az alapvázat nem lehet ősszerakni, mert 2db 1-es van benne, 2db 4 a, ami az alja váz. Tehát ezek egymással szemben vannak, a 4a az jó mert egymással szemben van még hajtogatta, viszont az 1-es az teljesen ellentéte a meg hajtogatott elem. Ezért viszont nem lehet össze rakni, összecsavarozni. Most vagy küldenek egy normálisan, vagy a visszaküldésre kerül és a pénzt visszaküldik. Már múlthéten pénteken is küldtünk egy emailt, illetve kedden is és még válaszra sem méltatták. Azok az emailok arra az emailra mentek amin önök levelet írták részünkről a fizetés miatt. Kérném mielőbbi válaszukat, és orvosolni a problémát. Köszönöm

  2021.09.15 12:35
Vásároltunk egy ágykeretet a VidaXL-től, aminek már az összeszerelése is rémálom volt. 2 hét után az egyik tartóelem (fém alkatrész) ketté törött (2 alszunk rajta, összesen 125 kg). Jeleztem a problémát, felajánlották, hogy visszaküldhetem a terméket, elállhatok a vásárlástól ( rémálom volt az összeszerelés, nyilván a szétszerelést és csomagolás is az lenne), kértem és küldtek csere alkatrészt- így csak a fél ágyat kellett szét, majd összeszerelni. Eltelt azóta 5 hónap, ismét ugyanaz az alkatrész törött ketté. Megírtam az ügyfél szolgálatnak, hogy a silány minőségű termék ismét ketté törött, mondták, hogy újra postázzák, majd pár nappal később kaptam újabb e-mail-t , hogy elnézésemet kérik, de nem tudják postázni az alkatrészt, felajánlanak 17.500 ft kárpótlást...Vicc az egész! 105.000 ft-os ágykeretről beszélünk, ami használhatatlan az alkatrész hiányában. Mélységesen fel vagyunk háborodva, hogy ennyire ócska minőséget kaptunk a pénzünkért, ami nem pár 10.000 forint volt!

  2020.08.11 13:16
Vásároltam vidaxl nál kerti étkező garnitúrát és egy db fotelt, ami hibás. már 2 hete levelezek vidaxl-al és ez javasolták hogy küldjem vissza a teljes garnitúrát és kicserélik vagy vissza fizetik a pénzt. Az a probléma, hogy mar 1 x fizettem szerelőnek azért, hogy összeszerelje a bútort, most azért fizessek, hogy kiszereli. 2 hete  nem tudom őket felhívni mert 20 percen keresztül zene szól és senki nem veszi fel a telefont. Szeretnék valami megoldást vidaxl részéről és kárpotlást mivel 1 db fotel hiányzik a garnitúrából.