Vidaxl.hu
panaszok-Vidaxl.hu  - Logo

Vidaxl.hu

Panaszok
15
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2022.05.30 22:00
200.000ezer ftért rendeltem bútorokat. Kotvány az összes. Hibás mind. Fe fogom jelenteni a céget. Senki ne rendeljen ettöl a mocsok cégtől. Most próbálom felvenni a kapcsolatot a céggel hogy visszatudjam küldeni ezeket a sz*r bútorokat. Ez hihetetlen hogy a mai világban még létezik ilyen cég aki igy átveri a vásárlókat. Szégyen.

  2022.05.23 16:40
Ma megjött a 2 db felfújható kanapé, amelyből az egyik kb. 30 cm hosszan ki van repedve, illetve a pohár tartós része le van szakadva. A termék ülő részén apró penész foltok vannak, látszik hogy már egyszer vissza lett küldve, ráadásul a doboz amelyben volt, lezáratlanul érkezett. A gyári csomagolás ezért egy jóval nagyobb dobozba lett beletéve, és az került lezárásra.

  2022.05.17 17:23
Tisztelt Cím! 2022.05.04.-én vásároltunk a Vidaxl.hu internetes cégtől egy világosszürke szövet karosszéket. A vásárlás után kb. egy héttel, a szoba szőnyegen lévő karosszéket, kb. 20cm-rel arrébb húztuk. Eközben a jobb első láb foglalata egy reccsenéssel elrepedt. Kérem szíves intézkedésüket. Előre is köszönöm... Tisztelettel: A. Zoltán

  2022.05.04 19:56
Tísztelt cím! Vásároltunk önöktől egy kerti tároló a rendelés szám 0036000185508 a gond az van vele, hogy az alapvázat nem lehet ősszerakni, mert 2db 1-es van benne, 2db 4 a, ami az alja váz. Tehát ezek egymással szemben vannak, a 4a az jó mert egymással szemben van még hajtogatta, viszont az 1-es az teljesen ellentéte a meg hajtogatott elem. Ezért viszont nem lehet össze rakni, összecsavarozni. Most vagy küldenek egy normálisan, vagy a visszaküldésre kerül és a pénzt visszaküldik. Már múlthéten pénteken is küldtünk egy emailt, illetve kedden is és még válaszra sem méltatták. Azok az emailok arra az emailra mentek amin önök levelet írták részünkről a fizetés miatt. Kérném mielőbbi válaszukat, és orvosolni a problémát. Köszönöm

  2022.01.18 23:02
2020.Dec03.átvettem egy megrendelt bútort. A bútor nem olyan és az ami a képen szerepelt. Visszaküldtem amire ők a Dec 22.-t délutánt jelölték meg,hogy  elviszik. majd Dec21.-reggel 8-r kopoga a futár!!! Elvitték a bútort. Azóta a pénz nem érkezett meg. vissza nem utalták. Hetek óta annyit írnak válaszul hogy a számlázási osztállyal egyeztetnek.Lefotóztak egy oldalt amin az áll hogy visszautalás részemre és az adatok! Ez nem egy számla ! nem egy visszaigazolás vagy banki kivonat!!! Milyen jogon károsítanak meg embereket? És vezetnek félre?  A Létező összes forrást megfogom mozgatni , de ez a cég vagy nevezze magát annak aminek akarja, nem használhatja ki és élhet vissza az emberek jóindulatával és az online világ ilyen fajta bemocskolásával. Így minden egyes internetes cég vagy vállalkozó ,az ilyenek miatt kerül hátrányba vagy célkeresztbe. Inkorrekt aljas visszaélés, meglopni ,károsítani bárkit is.