Vapiano
panaszok-Vapiano - Logo

Vapiano

Panaszok
10
Köszönet
0
Elégedettség
0.0%

Ön képviseli a márkát?

Válaszolja meg az Ön által képviselt cégre érkezett panaszokat most ingyen! Részletekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a "kapcsolat" menüpont alatt található űrlap kitöltésével.

Kapcsolat
  2019.08.08 15:33
Már itt kellene lennie a megrendelt ételemnek, de még csak most készül. Fantasztikus dolog ez a "Merre jár az ételem" sztori a Netpincéren. Így is késésben vannak az idővel, de még csak most készül. Mikor megrendeltem 38 perc szállítási idő volt kiírva, most pedig helyesbítették egy bő 50 perc után, hogy 15:23-ra érkezik meg. Ha tudtam volna előre, akkor nem innen rendelek. Felhívtam az éttermet, ahol azt mondták már készen van csak a futárra vár. Mikor kijött kihagyták az extra főtt sonkát, amit kértem. Plusz 650ft-ot fizetek a pluszért.. Javasolnék több futárt vagy személyzetet. 3720ft-ot fizetek azért, hogy 1 óra 6 perc alatt megérkezzen az ételem hiányosan.

  2019.04.25 12:48
Be szerettem volna menni egy macskával a helyre, mert utazás után jöttünk ide enni, és egyszer már beengedték, akkor azt mondták, hogy nem gond. Mikor legközelebb ugyanígy jöttem, már nem engedték meg, ami nem volt túl kényelmes.