Felhasználói panaszok

  2019.04.10 17:01
Elmentem kikapcsolódni. Egy masszázsnak nyugtatónak és pihentetőnek kellene lennie. Ehelyett én kaptam egy erős emberes masszázst és amikor szóltam, hogy finomabban, a masszőr mosolygott és folytatta ugyan olyan erősen. Kértem angolul is, mire a reakció ugyan ez volt. Sajnálom, hogy nem beszélek Thai nyelven..

  2019.04.10 16:55
Nem éri meg tagnak lenni, amit amúgy is nehezen szerzel meg. Csak ha fizetsz érte egy éves VIP tagságot. Több idő vissza seed-elni a dolgokat, mint letölteni.

  2019.03.18 12:55
Semmilyen védelme nincs az oldalnak. A vírusok gyűjtőhelye. Ahelyett, hogy a weblapokat gyűjtené össze, ami az eredeti célja lenne az oldalnak, folyamatosan vírusokat kapok megnyitáskor. Ráadásul nagyon sok weblap amit meg nyitok az oldalról azok már nem is működnek. Pedig elvileg a "Startlap" arra lenne ,hogy meg könnyítse az én dolgomat mikor keresek valamit.

  2019.03.18 12:32
Vásároltam egy SAMSUNG televíziót. Nagyon örültem neki addig, amíg a tévé 1 hónap után furcsa játékba nem kezdett. Egyik pillanatban még jól működött, a másikban pedig egy kocka jelent meg, ami félúton megállt és kimerevedett. A képernyő felső csíkjában pergett tovább a műsor. Csak úgy lehet ezt megszüntetni, hogy kikapcsolom, kicsit várok és újra bekapcsolom. Van olyan este, amikor 20-szor megcsinálja, és van úgy, hogy nem jelentkezik ez a probléma. Olyan is előfordult, hogy a szereplők arca szürke foltos lett. Nem antenna hiba, hanem a készülékkel lehet valami probléma.