Felhasználói panaszok

  2019.03.18 13:38
ATM-ből szerettünk volna pénzt felvenni. A gép kiszámolta a pénzt (lehetett hallani, ahogy pörgeti), aztán nem adott semmit, csak a bizonylatot. Ebből kiderült, hogy a számláról levonta az összeget. Az ATM-en nincs telefonszám, tájékoztatás, hogy ilyenkor mi a teendő. Miért??? Később megpróbálkoztunk egy kisebb összeggel, hátha beakadt, de nem, azt simán kiadta. Futottunk a bankba, szerencsére még nyitva voltak. Ott tájékoztattak bennünket, hogy majd ha az ATM kezelője kimegy a géphez (nem most azonnal vagy holnap, hanem majd egyszer), akkor ellenőrzi, és megkaphatjuk a pénzünket. Hurrá!

  2019.03.18 13:28
Lazacos tésztát rendeltem. Borzalmas volt, a lazacnak iszap íze volt. Ennél már csak az volt rosszabb, hogy a külföldi vendéget előttem kiszolgáló pultos a 2970 Ft-os rendelésre kapott 10.000 Ft-ból csak 2030 Ft-ot adott vissza. Ha nem szólok, bátran lenyúlja a fennmaradó 5000 Ft-ot. A lányok nem tudtak se magyarul, se angolul, és ő ezt megpróbálta kihasználni. Mikor jeleztem, hogy rosszul adott vissza, azt mondta, hogy visszanézi a kamerán. Mikor erre kiröhögtem, visszaadta a pénzt, majd bement megnézni a kamerát. Utána elő se jött... Senkinek nem ajánlom a helyet.

  2019.03.18 13:24
2018 szeptemberében vásároltam a webshopról egy laptopot 174 990 Ft-ért. Kéthavi használat után a gép váratlanul felforrósodott, és égett szagot árasztott. Az egyik szellőzője jól láthatóan meg is olvadt a hőtől. Azonnal áramtalanítottam és kikapcsoltam, majd megírtam a webshopnak a hibát. Futár jött érte egy előre nem jelzett időpontban. Ezt követően közel 2 hónapig nem tudtam a laptopról semmit. Csak a Lenovo szervíz által román nyelven küldött elégedettségi kérdőívet és a szintén román nyelven írt szervízlapot kaptam meg, mely érdemi információt nem tartalmazott.

  2019.03.14 14:46
A kiszolgálás nem megfelelő, a személyzet lecserélődött, elpárolgott. Nyilván ide az ember elsősorban a cicák miatt megy, és nem a kulináris élvezetekért, de a meglehetősen borsos fix belépő mellett ennél színvonalasabb szolgáltatást várnék. Ez mégis csak egy kávézó és nem egy állatkert. A nyitvatartás átláthatatlan. Az ajtón lévő feliratok alapján ember legyen a talpán, aki ki tudja találni, hogy mikor is vannak nyitva. Legutóbb, amikor ott jártam, bár az ajtó résnyire nyitva volt, de vendégeket nem fogadtak. Bent irdatlan rendetlenség uralkodott, a cicák meg ott ültek a kupi közepén.