Felhasználói panaszok

  2019.04.11 11:56
Minden kerti holmi a pénztáron kivül van a Soroksári úti OBI-ban. Ha venni szeretnék valamit innen kintről - bekell cipelnem, nem számít, hogy az 60L virág föld vagy kis vetőmagok. Természetesen erre kint egy erős kezű portás nem alkalmas, mert eszébe sem jut segíteni bevinni bármit a pénztárhoz.

  2019.04.11 11:40
Elvitelre szerettem volna 4 menüt kérni. Miközben rendeltem, elmondtam, hogy elvitelre szeretném. Mikor elkezdte pakolni a tálcára a kiszolgáló a dolgokat, láttam, hogy nem épp elvitelre pakol, így jeleztem ismét a szándékomat. Ezután bepakolta a kis zacsikba a rendelésem. Távozás után, mikor haza értem és kipakoltam, akkor vettem észre, hogy hiányzik egy krumpli és egy burger. Olyan nehéz dolog ez?

  2019.04.11 11:30
10 perc várakozás után megkaptam a rendelésem a dugig zsúfolt, Oktogonon lévő Mekiben. Mikor leültem, úgy éreztem, mintha mindenki engem bámulna, és várná, hogy végezzek, hogy a helyemre üljenek. Így gyorsan benyomtam a maradék krumplim, mintha sietnék valahová, és a kolámat az utcán fogyasztottam el..

  2019.04.11 10:09
Tv-t szerettem volna venni hitelre. Megkaptam a papírt róla és odaálltam a hitelt intéző pulthoz, amire az volt írva, hogy technikai okok miatt zárva. Egy hölgy bent állt a kasszába, párszor rám nézett, aztán tett vett tovább. Egy félóra múlva kiállt a putlból és elment. Türelmetlenül mentem a portáshoz megkérdezni, hogy tud-e esetleg bármilyen információval rendelkezni, hogy meddig várjak, vagy várjak-e egyáltalán. Egy órát vártam, amikor visszatért ugyanaz a hölgy. Rám se hederített, oda sem jött, a biztonsági őr jött oda szólni, hogy ne várjak, ma nem lesz ügyintézés.

  2019.03.18 14:41
Ezen a helyen megloptak. MINDENKI FOKOZOTTAN VIGYÁZZON AZ ÉRTÉKEIRE! Biztonsági kamerák a helységen belül nincsenek (pl. a ruhatárnál), vagy nem működnek. A kijáratnál lévő kamerák 480x320-as felbontású, fekete-fehér, hasznavehetetlen, muzeális darabok. Ennyit számít a tulajdonosoknak, működtetőknek a vendégeik értékeinek megóvása, biztonsága.