Felhasználói panaszok

  2019.03.18 14:56
A Mátyás templomnál lévő étterem kicsit sem mondható professzionálisnak. Nagy csalódás volt, többet vártam. Az áraikon meg teljesen meg döbbentem. Nem azt mondom finomnak nem volt finom ,de nem hiszem ,hogy ennyit érne a pizza amit ettem amennyit fizettem érte.

  2019.03.14 12:43
Az árak nincsenek feltüntetve a weboldalon. Nagyon örülnék, ha ez a későbbiekben változna. Szerettem volna az egyik barátomat meg lepni azzal ,hogy el megyünk moziba ,de sajna mivel nem tudtam ki kalkulálni mennyibe is kerülne így nem mertem meg hívni. Tudom ,hogy nem nagy tétel , de sok kicsi sokra megye .

  2019.03.14 11:39
Az elmúlt napokban többször próbáltam használni a weblapot, ami sajnos nem működött. Bármelyik fülre kattintottam, azt írta "alkalmazáshiba". Ebből adódóan nem is fogom tudni használni a weblapot és szolgáltatásait, pedig nagyon ajánlották.

  2019.03.14 11:27
Sajnos nem az első alkalom volt, hogy ez történt velem. Elmentem az Obi-ba tapétáért, és alig találtam ott dolgozó embert. Akit találtam, az nem mutatta meg, hogy hol van a tapéta, hanem "elmagyarázta", így továbbra is ott bolyongtam, mint egy idióta. Soha többet nem akarok az áruházba menni.