Felhasználói panaszok

  2019.03.18 14:11
A sztori ott kezdődött, hogy január 9-én rendeltem a tárgyban nevezett, megbízhatónak ,minősített bolttól egy mikrót és egy tablet tokot. Én nagy bátran ki is fizettem a vételárat (24 ezer Ft), hogy kézbesítéskor már ne kelljen készpénzzel bohóckodni, és bárki át tudja venni a férjem munkahelyén. Az ígért kiszállítási időben (5 munkanap) kaptam is sms -t, a Royal futárszolgálattól csomagszámmal, hogy aznap érkezik a csomag. Szuper! Munkahelyi címet adtam meg, ahol egész nap van valaki, aki át tudja venni a csomagot. Este 6 óra, csomag még sehol. Másnap felhívtam a futár központi számát, hogy nem kaptam meg a csomagot: az egyszerűség kedvéért megadták a futár közvetlen számát, hogy egyeztessek vele. Felhívtam őt is: bevallotta, hogy aznap sajnos nem volt ideje kiszállítani minden csomagot köztük az enyémet is és átadta egy kollégájának, aki másnap kiviszi. Jelzi neki, hogy minél hamarabb reggel, mert várom. Értékeltem, hogy bevallotta férfiasan, hogy nem fért bele a napjába és megköszöntem az igyekezetét, hogy valahogy próbál engesztelni. Na most a probléma az ,hogy eltelt 2 hónap és még mindig többszöri megkeresésemre sem tudom, merre a csomagom.

  2019.03.18 14:01
A karácsonyi nagy bevásárlást tavaly (2018) online vásárlással és házhozszállítással próbáltuk megoldani. Gondoltuk, hogy ezzel időt, energiát és idegeskedést spórolunk - sajnos egyik sem sikerült. Bár a rendelés megérkezett, de a futár már a kaputelefonban jelezte, hogy nem hozza fel az árut. Háttérinfó: 3 emeletes társasház, 6 lakás, mi a harmadikon lakunk, nincs lift. A földszintre lesétálva hamar kiderült, hogy nem tréfa, a futár nem fogja felhozni a bejárati ajtóig a rendelésünket. 60.000 Ft értékű bevásárlásunkat lazán bepakolta a lépcsőházba, és ezzel elintézettnek tekintette a dolgot. Arra hivatkozott, hogy ő és kollégái utánanéztek a jogszabályoknak, és nem kötelesek felhozni semmit a lakás bejárati ajtajáig. Büszkén kijelentette, hogy ott se viszik fel, ahol van lift, sőt céges és közintézményi rendeléseknél a portáig és a sorompóig viszik csak.

  2019.03.14 13:10
Nagyon sokszor előfordult már velem ,hogy a megvásárolt termék csomagolása szakadt volt. De már a boltban is volt olyan találtam szakadt csomagolású terméket szóltam érte ,de nem csináltak vele semmit. Azért ez elég veszélyes ,hogy a földön kiszóródva ott van mosópor. De igazából mindegy is ,hogy mi is az ,de a földön lévő csúszós anyagokat minél hamarabb fel kellene takarítani az ott dolgozóknak.

  2019.03.14 13:07
Nagyon kedvesek és aranyosak a kozmetikus hölgyek. De számomra kényelmetlen volt, hogy minden egy helyre van bezsúfolva. A kezelést az élveztem ,de és maximálisan elégedett vagyok vele . Viszont tényleg az ,hogy ennyire tényleg kicsi a szalon és tele van zsúfolva . Ambivalens érzéseim lettek.