Felhasználói panaszok

  2020.03.10 21:32
Beültem a Costa Coffe (Andrássy út 2) üzletbe, hogy vasárnap tortát vásároljak. Az pultból 4 sajttortát választottam és ki is fizettem. Az eladó annyira kedvtelen volt, hogy nem hiszem el. Düh és közömbösség volt az arcán. Ez nagyon egyértelmű volt. Véletlenszerűen csomagolta a tortákat a papírba. A torta szeletek nem tartották meg a hűtőt formájukat. 4 szelet hagyott a pulton, és megfordult. Kérdeztem tőle, hogy kaphatnék e valamilyen szatyrot vagy táskát. Azt mondta, hogy nincs. Megkérdeztem, hogy akkor, hogy a fenébe vigyem el őket, mert nem tudtam egyszerre 4 süteményt elhozni. Csak két kezem van. Azt mondta, hogy nem érdekli. Megpróbáltam finoman elmondani neki, de kimerítette a türelmem. Dühös voltam, amikor ez történt! Mondtam neki, hogy vissza akarom vonni a megrendelésemet, és visszatérítést akarok. - kiáltotta és felhívta főnökét. Az üzletvezető talált nekem egy papírzacskót (Wolt-osat) és otthagytam őket csalódottan. Ezért úgy döntöttem, hogy nem vásárolok többet innen sem kávét sem süteményt. Egy kávézó, amely nem szereti az ügyfeleit, nem foglalkoznak a panaszokkal!

  2020.03.02 18:57
Minden vasárnap reggel a Four Seasons Hotelben szoktunk reggelizni a családommal vagy a barátaimmal. Amikor most vasárnap elmentünk, nagyon meglepődtünk a szolgáltatáson. A tojás nem volt finom, és nem volt megfőzve rendesen. Sót és borsot kértünk, nem jött 20 percen keresztül. Avokádót rendeltünk a tojáshoz, de nem jött. A kenyér pudingszósz elkészült a nyitott büfénél, amit mi kértünk, de nem hozták ki. Earl Grey Teát kértünk, de a víz nem volt elég forró hozzá. Mindent összevetve, ez volt az utolsó látogatásunk a Four Season Hotel Kollazs éttermében. Borzasztó nap volt itt.

  2020.02.28 21:25
Ez volt az első alkalom, hogy az Aquaworld Hotel aquaparkjába mentem. Nem volt szőnyeg vagy műanyag padlóvédő, amely megakadályozta a csúszást a kőpadlón. Nagyon veszélyes a kőpadlón nedves lábakkal járni. Nagy veszélyt jelenthet gyermekek számára.

  2020.02.19 22:47
Vásároltam ebből a boltból, 3 értékesítési tanácsadó lány volt az üzletben, de csak az egyik jött oda segíteni, hogy mit szeretnénk vásárolni. Ő nagyon korrekten állt hozzám, de a többi lány nagyon passzív és barátságtalan volt. Ez a szolgáltatás minőség meglepett egy ilyen neves cégnél mint a Pinko.

  2020.02.19 22:44
A repülőtér felé vezető úton elmentünk a Mc'Drive-ba. Nem volt senki előttünk, egyből mi következtünk. Semmit nem értettek abból amit a mikrofonba mondtam. 6 sajtburgert rendeltem, de csak 4-et fizettem (a nyugtán is látszik), és ennek ellenére csak 2 sajtburger volt a csomagban. Kis sültkrumplit akartam, de nagyot fizettem. Hihetetlen!