Felhasználói panaszok

  2019.05.20 15:44
Fel hívtam az oldalon található telefonszámot. Elmagyaráztam a vonal másik végén lévő hölgynek ,hogy mit is szeretnék mi a problémám. Majd közölte nem éppen barátságos módon ,hogy neki nem ez a dolga és ,hogy itt online ajánlat kérésekről van szó. Mondtam neki rendben. De ami nekem kell az űrlap kiköltésénél nem található ezért telefonáltam. Majd ugyan olyan flegma stílusban folytatta. Mivel nagyon elfoglalt vagyok így inkább rövidre zártam és elköszöntem. De inkább kerestem máshol szerelőt magamnak.

  2019.05.03 15:27
Nem hiszem el. Ismét megjártam, most gyorsan akartam csirkéből húslevest. Ezért vettem egy konyha kész doboz csirkehúst . Haza mentem neki álltam ,majd mikor kibontottam azt hittem elájulok a szagtól. Ténylegesen bomló hús szaga volt. Mellbevágó volt. Mikor vissza mentem a boltba senki nem segített normálisan . Akit meg találtam eladót ő meg modortalan volt és azt mondta ,hogy hát ez lehetetlen. A szag nem hazudik ! Pocsék kiszolgálás , nulla segítség és romlott áru.

  2019.04.23 14:23
Borzalmas kiszolgálás, arrogáns eladók. Segítőkészségnek és kereskedői vénának nyoma sincs. Mintha nem akarnának bevételt... Sajnos ez majdnem az összes Pandora üzletre jellemző. Külföldön ezért a nulla szolgáltatásért kirúgás jár. Az, hogy ez az attitűd még mindig jelen van a bolt(ok)ban, rengeteget elárul a vezetőségről is.

  2019.04.08 15:35
Újra és újra megpróbálom. Hátha na most majd jó lesz ,de nem. Minden egyes alkalommal csalódom. Mindegyik tészta amit eddig ettem vagy nem volt megfőlve vagy a szósz nem volt elég . vagy túl volt fokhagymázva. Olyan viszont még nem volt ,hogy megfelelő lett volna az amit kértem . Pedig tényleg nagyon sok esélyt adtam a helynek.

  2019.04.03 15:39
Miután megpróbáltak átverni az ital rendelésekor, elkértem a vendégkönyvet. Közölték, hogy nekik nincs, és aki utoljára elkérte, azt csúnyán megpofozták. Később elnézést kért a felettes a viselkedésért és igyekezett kárpótolni.

  2019.03.31 01:26
Párom elment bevásárolni. Mint mindig, kenyeret is hozott volna, de a legtöbb kenyér csomagolása sérűlt volt, így nyilván nem vette meg. Ezt kínálják a boltban eladásra az Andrássy úton lévő üzletükben.