Felhasználói panaszok

  2020.02.18 15:45
Vásároltam náluk szilikonos macskaalmot, majd amikor kicseréltem, hogy kiprobaljuk pár nap mulva azt vettem észre hogy a cica sűrűn nyalogatja a talpát. Megnéztem és teljesen szét volt marva szegénynek, piros foltok voltak rajta mintha só marta volna meg. Lekezeltuk és visszatértünk a csomosodora. Nincs ilyen problemank azóta. Valahogy jelezni kéne a gyártónak, hogy ellenorizze le az alom összetételét, mert mi szerencsére könnyen megúsztuk, de másnak nem kéne igy járnia.

  2020.02.10 11:47
Köszönöm a korrekt választ! Élni szeretnék a lehetőséggel!...
A márka sikeresen eljárt az ügyben

  2020.02.05 11:32
A nyáron történt velem, hogy az autómban elromlott a klímám és elkezdett meleg levegőt fújni. Elmentem az akkor legközelebb eső autószervízbe, ahol klímával foglalkoznak, ami az Extra Autó kft. volt. Ezelőtt nem ismertem őket, de nagyot csalódtam. Megnézte az úr az autót és azt mondta, hogy nem indul el a klímakompresszorom, ezért teljes klíma felújítást kell rajta csinálni. Egy nem éppen kedves hölgy elkezdte magyarázni nekem, hogy ez körülbelül 300-400.000Ft-ba kerülne és 2-3 nap alatt kész van. Nem értettem, hogy ezelőtt még működött, most meg már majdnem fél millió forintot rákellene költenem az autómra. Másnap elmentem egy másik helyre ahol szintén megvizsgálták az autómat és megerősítették, hogy nem forog a klímakompresszor, de elég csak az elejét lecserélni. Ezt követő hétre kaptam is egy időpontot és ki is cserélték. Összesen 163.000Ftomba került a javítás. Felháborítónak tartom, hogy így leakartak húzni, talán azt hitték, azért mert nő vagyok kifogok fizetni ennyi pénzt?! Elgondolkodhatna a cég, mert így nagyon sok ügyfelet el fog veszíteni,beleértve engem is.

  2020.01.10 10:39
Barátnőm irodában dolgozik és már többször rendeltek vizespalackokat ettől a cégtől. A legutóbb négyből egy el volt törve amit így hoztak ki és el sem vitték. Amikor jelezte a cégnek a hibát, mondták, hogy elviszik a töröttet, de azt nem mondták volna, hogy hoznak helyette másikat. Pedig ki volt fizetve....

  2019.12.17 16:38
Nagyon sokszor járok a Bécsi úti Nanushkába vásárolni, nagyon szeretem a termékeiket. Legutóbb, viszont amikor bementem az eladó nem volt túl kedves és amikor szerettem volna inni náluk egy kávét megvárattatott, pedig nem volt más az üzletben.