Felhasználói panaszok

  2019.05.13 13:38
Nagyon gusztustalan volt a mosdó állapota. Konkrétan mindenhol emberi ürülék volt, MÉG a falon is. Sajnálom, akinek ezt el kell takarítania, én inkább másik mosdót kerestem.

  2019.05.13 13:37
A Pandóra egy minőségi hely, nagyon szép dolgokat lehet találni, de tény, hogy borsos áron. Ettől függetlenül szerettem volna venni ajándékot egy barátnőmnek ballagásra. Csalódottan tapasztaltam az eladó stílusát. Lekezelő volt az egész beszélgetés alatt. Kérdeztem valamit és erősen érezhető volt, hogy nem tetszik neki, hogy beszélnie kell hozzám. Legközelebb másik üzletbe megyek.

  2019.05.13 13:34
Szeretem az IKEA-t, mert viszonylag olcsó és jó bútorokat lehet venni, viszont néha interneten nézem ki, amit szeretnék és nehezen találom meg a hatalmas üzletben. Eddig minden alkalommal, amikor próbáltam ott dolgozót találni, hogy segítsen, nem találtam. A kasszában áll esetleg 2-3 ember, de ők nem hagyhatják el a helyüket, így segíteni sem tudnak bolyongó lelkemnek.

  2019.05.13 13:31
2019.05.29.-én vásároltam csirkemellet a Sparba. Gyorsan kaptam le, mert nem feltételeztem semmi rosszat, ki tenné? Mikor haza értem és elkezdtem kipakolni a szatyorból, akkor vettem észre, hogy lejárt a termék 3 napja. Nem látszott rajta, de nyilván azért van szavatossága mindennek, mert utána már problémát okozhat az elfogyasztása. Visszavittem és kértem, hogy cseréljék ki. Megtörtént ugyan a csere, de érezhetően nem tetszett nekik a dolog és elég bunkó magatartást véltem felfedezni. Kérte a hölgy, hogy maradjak a kasszánál még kicseréli, de közben az arcára ült a nemtörődömség és az élethez való kedvtelenség.