Felhasználói panaszok

  2019.05.07 23:17
Nem tudtam választani és szükségem lett volna egy kevés segítségre a cipő részlegen. Nem állt ott senki, ezért oda mentem a pulthoz, hogy segítséget kérjek. Két alkalmazott beszélgetett én vártam egy kicsit nem akartam őket megzavarni, de igazából nem is zavartatták magukat. Folytatták tovább a beszélgetést annak ellenére, hogy ott álltam mellettük. Mikor megmertem szólalni, hogy elnézést úgy néztek rám, mintha valami szörnyű dolgot mondtam volna. Én éreztem magam kellemetlenül.. Természetesen segített egy úr és utána teljesen kedves volt, csak a kezdet volt érdekes.

  2019.05.07 23:05
Nagyon szeretem az éttermet, de a mosdó lehetne tisztább is, és ügyelhetnének a kézmosó szappanokra is. Össze vissza vannak csepegtetve vagy üresek.

  2019.05.07 23:04
A MOL kútnál drága a benzin, és nagyon drágák az üdítők, édességek és ételek is. Emellett a mosdó piszkos és gyakran kézmosó szappan sincs. Nem ártana ezekre jobban oda figyelni, mert egy igénytelen mosdó elég kiábrándító tud lenni.

  2019.05.07 23:02
Nem szeretem itt használni a mosdókat, de most szükséghelyzet volt. Elsőre, amikor bementem, nehezen találtam olyan wc-t, amin ne lett volna bármilyen folt. Egyértelműen eszembe sem jut ráülni az ülőkére, de nem szívesen törölgetném nyilván más után sem. Mikor találtam egy normálisnak, de tisztának nem mondható wc-t el volt dugulva..