Felhasználói panaszok

  2019.05.07 14:55
Férfi létemre még engem is zavarba hozott, hogy szinte egy lélek nem volt az üzletben,h ogy segítsen. Szükségem lett volna leemelni egy nehezebb dolgot, amire hölgy képtelen, de férfit pedig nem találtam sehol. A hölgynek is a kasszánál ültek csak.

  2019.05.07 14:31
Igazából egy bershkában vásárolt nadrágom sokkal tovább bírta, mint egy Zarás. Két hét után olyan lyuk keletkezett a lábaim között, hogy vicc. Nem hordtam minden nap, sőt kétszer vettem fel, aztán kimostam és talán még kétszer lehetett rajtam és így tönkre ment. Azt gondoltam a Zara egy jó középkategória, de most megkérdőjelezhető.

  2019.05.07 14:29
Három hónapig hordtam egy adidas melegítő nadrágot és kikopott a mosásban a színe. Az anyaga is kicsit megnyúlt, pedig eredetit és drágábbat vettem. Talán típus hiba lehet, de szomorú vagyok miatta, mert szerettem ezt a melegítőt.

  2019.05.07 14:26
Bankkártyás fizetési lehetőséget kértem. Előre lefoglaltam, hogy mikortól meddig leszek. Előre informálódtam, hogy mi mennyibe kerül, és a reggeli, vacsora és ebédcsomag mennyi plusz költséggel jár, így tisztában voltam az árakkal. Nos a végén a fizetésnél még így is rengeteg váratlan költség hozzáadódott a számlához, amit telefonban nem mondtak el. Elmagyarázták, és nem is volt probléma belőle, inkább csak az zavart, hogy telefonban kissé félrevezető volt a tájékoztatás.

  2019.05.07 14:24
Mikor megrendeltem, ki volt írva, hogy 30 perces késés várható. Számítottam rá, hogy többet kell várni. Aztán figyelgettem és kiírták, hogy 60 perc késés várható. Eltelt újabb 30 perc, én pedig egyre türelmetlenebb lettem. Újabb 20 perc után már mérges voltam. Felhívtam őket, és azt mondták, már úton van a futár, ne izguljak, ide ér hamarosan. Megnyugodtam és vártam tovább. Több mint 20perc elteltével már korgógyomorral és felpumpált idegekkel hívtam fel őket, de ugyanaz volt a válasz, elnézést kértek, de megint csak azt mondták, hogy hamarosan meg kell érkeznie a futárnak. Már a futár számát is megkaptam, aki csak a második hívásra válaszolt, és végül újabb7 perc múlva ért csak ide. Mondanom sem kell, hogy hidegen kaptam meg, és látszott, hogy össze van csapva a rendelés.