Felhasználói panaszok

  2019.04.30 15:55
Rendeltem innen nem kevés kaját valamikor zárás előtt egy 35 perccel és vártam hátha kihozzák még, mert ez előre összecsomagolt étel. Másnap elmentem dolgozni reggel és a recepciósunk hívott, hogy megérkezett a rendelésem. Másnap délre jött meg a rendelésem.

  2019.04.30 14:09
Nagyon nagy csalódás itt enni. A borok prímák, de az étel borzalmas. Majdnem mindent kipróbáltam már itt, mert a borokat nagyon szeretjük, de az étel botrányos. Úgy érzem új helyet kell találnunk, ahol az étel is hasonló jó.

  2019.04.30 14:05
Eddig nem volt problémám ezzel a biztosítóval, de az utolsó eset után meggyűlöltem az egészet. Bementem megbeszélni a dolgokat, de a biztosító rossz számot adott meg, így később csak e-mailben tudtam elérni. Hetek óta a kocsim szervizben és megelőlegezve tudtam csak kihozni. Nevetséges összeget akartak nekem kifizetni a károkért.

  2019.04.30 13:17
Imádom a Bershka-t, tele van olyan ruhákkal amit imádok, de a személyzetben nagyon csalódtam. Innen van a pénztárcám is, ami eddig soha nem csipogott be, de most az egyszer igen. És vásároltam is, szóval evidens, hogy megnézik a cuccot, de frankón kipakoltattak velem mindent a hátitáskámból is és megnézték, hogy nem-e rajtam van vagy a ruhám alatt. Azért a sok az sok. Persze a végén kiderült, hogy mi a hiba, na de megállj.