Felhasználói panaszok

  2019.04.15 11:28
Egy egyébként is egy elég drága hely, de ilyen hibákat véteni, hogy 20 perccel bezár zárás előtt még elviszem az Arénába kicserélni egy hibás cipőm, és ugyan olyanra sem hajlandóak vissza váltani.

  2019.04.15 10:44
Az a tipikus érzés, mikor elmész a fodrászhoz és mutatsz neki egy képet az elképzelésedről, ő megvágja, de teljesen az ellenkezőjére. De te nem mersz szólni, mert a pillanat sokkjában élsz. Életembe így még nem rontották el a hajam.

  2019.04.15 10:34
Mióta élek, ide járok mozizni. Mindig voltak apróbb malőrök, de elnézhetőek. A minap az Allee mozijában voltam és kis nachost kértem. Ehhez kaptam párcsepp sajtszószt. Konkrétan láttam az alját a műanyag tartónak. Megkérdeztem szépen a pultos hölgyet, hogy tudna-e még picit rakni rá. Elég csúnyán nézett és mondta, hogy nem adhat többet ez a szabály. Megkértem, hogy nézze meg és mondja azt, hogy ez elég legalább a felére, de rám sem nézett..Mikor kiadta a kolát, hozzám vágta, hogy plusz 200 ft-ért tud rátölteni nekem vagy tégelybe rakni. Nevetséges.

  2019.04.15 10:29
Most voltunk itt először a barátnőmmel. Azt gondoltuk van időnk a filmkezdésig, mert a Cinema City-ben is 15 perc reklám van. Szép lassan betotyogtunk és leültünk a helyünkre. Lepörgött két trailer és már kezdődött is a film. Mi van? Még szerencse, hogy nem késtünk, vagy nem volt nagy a sor.